יעוץ..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יעוץ..
    מאיה
    01/11/2010

שלום זו שוב אני , הפרעות ריכוז מתבטאות בכך שאני לא מסיימת ספר , לימודים שהתחלתי הפסקתי בגלל טורדנות , ואני מאוד רוצה לסיים , מעדיפה טיפול ולא תרופתי ..לא אובחנתי אף פעם בשום מקום אבל כפייתיות יש לי כבר מגיל חמש עשרה וזה כל פעם משתנה ,\ למזלי כבר הרבה זמן אני בתקופה לא רעה בכלל אך בגלל הטורדנות והחוסר ריכוז אני תקועה במקום מבחינת לימודים ועובדת בעבודות שאני מתפשרת עליהם בגלל חוסר במקצוע מסודר , לא חסרה לי גם אימפוליסביות ואולי זה מגיע מכל מיני תסכולים .. אני בת 33 וחצי . ומקווה שאפשר עוד לשנות דברים אשמח אם תחזרו אלי ושתנתן המלצה חמה על פסיכאטר או בן אדם מקצועי שיכול לעזור לי מאיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יעוץ..

הוספת תגובה

• יעוץ.. - תגובה

ד''ר ירדן לוינסקי
    03/11/2010

אני מציע ללכת לאיש מקוצע כדי לעבור אבחון מסודר. קשיים בריכוז יכולים באמת להיות כתוצאה מהפרעת קשב, אבל גם מדברים אחרים שמסיחים את הדעת כמו חרדה, דיכאון ועוד. לכן מומלץ לפנות לפסיכיאטר שיבצע הערכה ראשונית ויציע לך תוכנית טיפול. לא בהכרח מדובר בטיפול תרופתי, פעמים רבות מדובר דווקא בסוגים שונים של שיחות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו