חרדה דיכאון ומחשבות התאבדות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדה דיכאון ומחשבות התאבדות
    oeh100
    01/11/2010

אני בן 25. לפני כשנה בלי שום עבר פסיכולוגי/ פסיכאטרי התפרצה אצלי פתאום חרדה חמורה וכתוצאה מכך גם דיכאון קשה.(PTSD בעקבות מלחמה) אני מטופל במשרד הבטחון. תקופה ארוכה לקחתי כדורים כמו ציפרלקס אדרונקס ואפקסור וכו' אבל הם מחקו לי את האישיות ואני לא לוקח כלום כבר שלשה חודשים. אני לא מספר לרופא. 1. בזמן האחרון יש לי הרבה מחשבות בסגנון "אין לי למה לחיות" "לא רוצה לחיות"
    אני אפילו יכול לראות את עצמי בדמיון מתאבד בצורות מסויימות - האם יש לי ממה לחשוש? מהו הגבול בין מחשבת "לא רוצה לחיות" לבין התאבדות ממש?
    2. האן מחקרים סטטיסטים מראים שאנשים יוצאים מחרדה ודיכאון חמורים בסופו של דבר? כי כעת אני מרגיש כאילו זו גזירה שאין מה לעשות נגדה וכך אשאר כל חיי.
    בברכה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בן 25 יקר

שלי
    01/11/2010

אינני רופאה ובודאי לא פסיכיאטרית... רק מצוקתך נוגעת לליבי משום שלפני מס' חודשים הרגשתי בדיוק כמוך...
    היתה זו הפעם השנייה שחטפתי התקף חרדה ודכאון לאחר שאחרי שנה מהפעם הרשונה הפסקתי ליטול כדוריםעל דעת עצמי... הפעם השנייה היתה קשה פי 100 וחששתי שהפעם באמת לא אצא מזה.
    כל יום עמדתי על המרפסת בביתי ורציתי לקפוץ.
    בסופו של דבר הכדורים כנראה השפיעו ועזרו וחזרתי לעצמי ולחיים נורמליים.
    אני יודעת מהי התחושה שאתה נמצא במקום שאפשר לגרד אותך עם שפכטל מהרצפה.... ואפילו שכרגע זה נראה כסופי, קח נשימה ארוכה, תן לעצמך ולחיים הנהדרים האלה צ'אנס והכדורים יחזירו אותך למסלול.
    מאחלת לך רק בריאות :-)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו