השמנה כתוצאה ממעבר מסרנדה ללוסטרל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום
 
  • השמנה כתוצאה ממעבר מסרנדה ללוסטרל
    מיה
    04/11/2010

    שלום,
    השתמשתי בעבר בתרופות שונות (ציפרלקס, פרוזאק ועוד) ובכולן עליתי במשקל באופן משמעותי. בשלוש השנים האחרונות אני מטופלת בסרנדה (100 מ"ג) והצלחתי לרזות יפה וגם להרגיש טוב נפשית. בחודשים האחרונים קיבלתי מבית-המרקחת לוסטרל ונאמר לי שזו אותה תרופה, רק של חברה אחרת, אולם, מיידית התחלתי לעלות במשקל ולהתנפח. חזרתי לסרנדה לפני כחודש ועדיין ההשמנה נמשכת, למרות שאני מאוד משתדלת לשמור. כשאני משמינה, אני נכנסת לדיכאון רק מהקטע הזה וכבר בא לי להפסיק עם הכל, אלא, שברור לי שלא כדאי.
    שאלתי: האם מותר לעשות הפסקה זמנית, לרדת במינון או בכלל, לעשות משהו שיעזור לחזור לעצמי ולבגדים שלי??? ... תודה.
    (אגב, כל מעבר מתרופה אחת לאחרת מלווה אצלי בתופעות לוואי קשות כמו - בחילות, הזעה ועוד. עד שכבר מצאתי משהו שטוב לי איתו - זה התקלקל וזה נורא מטריד אותי).

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • השמנה כתוצאה ממעבר מסרנדה ללוסטרל - תגובה

    ד``ר יונתן דוידאור
    05/11/2010

    אכן תמוה ההבדל בתגובות בין התרופות הנ''ל.
    לגב הפסקה , ככלל אצבע , לאחר השגת רמיסיה מלאה, ז''א , העלמות של רוב התלונות, מומלץ להמשיך טיפול לפחות לעוד 6 חודשים.
    יש לישקול את המצב הנפשי , מצב סביבתי וגורמי דחק, אך בו בזמן יש מקום להתייחס לבקשתך ולישקולה.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום


שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו