מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עייפת מתמדתyossi9807/11/2010
שלום,
אני גבר בן 22 סובל מעייפות מתמדת כבר תקופה של שנים.
לא שורד את היום בלי שנת צהריים ומתפקד בקושי רב במהלך היום בחוזר ריכוז ורצון בלתי פוסק לישון בעיקר אחרי ארוחות סיגריות וכדומה.
אני מרגיש שאני יכול לתפקד רק 4 שעות ביום בצורה נורמלית לפעמים גם פחות.
לא משנה כמה אני ישן בלילה אגב.
עשיתי בדיקות דם.
ויטמין D קצת מתחת לממוצע וגם B12.
אז התחלתי לקחת אותם אבל זה גם לא עוזר.
חשבתי על תרופות נגד דיכאון או כל דבר שימריץ אותי!
בבקשה תנו לי המלצה אני כבר אובד עצות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצה
גיא07/11/2010היי
ראשית יש לוודא שהתוספים של B12 וויטמין D שאתה לוקח אכן עושים את העבודה כי לפעמים זה לא עוזר ואז צריך זריקות B12. אתה יכול לבדוק את זה בבדיקות דם.
שנית, אולי הבעיה היא בשינה. האם אתה נוחר בשנתך? אם כן אז ייתכן שאתה סובל ממצב שנקרא דום נשימה בשינה שגורם לשינה לא טובה ועקב כך לעייפות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעייפת מתמדת - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור09/11/2010שלום, יש לברר בדיקות מעבדה שלמות( דם שתן ..) כולל סרולוגיה ל CMV EBV , מחלת הנשיקה וכו'.
דיכאון וחרדה אכן יכולים לתרום לכך, יש לברר באופן מסודר.
יש מצבים של התקפי שינה במהלך היום באופן בלתי נשלט עם חולשת שרירים( תחושת שיתוק לפעמים) , נארקולפסיה, לפעמים צריך לברר במעבדת שינה, מראה תבנית של שנת REM מוקדמת, ואם אכן זה המצב יש טיפול מאוד מוצלח, PROVIGIL - MODAFENIL .
אז מה עושים שלא תלך לאיבוד:
מתחילים עם רופא משפחה , מעבדה , ולאחר מכן הפניה לבירור לפי שיקול דעת הרופא המטפל.
יש פתרונות טובים כיום ואין סיבה שתסבול.
בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
yossi9810/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)