חרדה מתמדת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדה מתמדת
    עדי
    07/11/2010

שלום שמי עדי סובל מחרדה מתמדת שמלווה אותי לאורך כל היום עם מחשבות טורדניות מאד שחוזרות על עצמן בעיקר דמיונות שמכניסות אותי למצב חרדתי משתק אני מטופל בלוסטרל כבר חודש וחצי ללא עזרה ואני גם נמצא בטיפול שיחות אני משתדל כמה שיותר לחיות.אני לומד ויש לי המון חברים בזמן האחרון חלה התדרדות במצב שבאה לידי ביטוי בדפיקות לב חזקות באופן מתמיד וחוסר חשק לעשות משהו אין לי כוח ללמוד אפילו חוסר תיאבון וחוסר שינה נראה לי שזה דיכאון שמלווה לחרדה וזה דווקא אחרי סופ"ש נחמד שעבר עליי פתאום בשבת אחרי יום רווי אלכוהול זה החריף ונמשך עד היום רציתי לדעת אם יש לאלכוהול קשר ישיר להחרפה?ואם יש קשר למה זה עדיין לא עבר כי אני כבר ביום ראשון וזהנ היה ביום שישי?האם התדרדרות מהסוג הזה זה משהו שכיח בחרדה ?הדפיקות לב התגברו משמעותית לעומת מה שהיה ביום שישי למשל והמון רעשים בבטן מצב יותר מפחיד מהמצב הקודם..תודה על ההתייחסות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדה מתמדת

הוספת תגובה

• חרדה מתמדת - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    09/11/2010

שלום עדי !
    אכן לאלכוהול יש קשר להחמרה , מומלץ להימנע מכך.
    יש צורך להתאים טיפול נוגד דיכאון במינון יעיל וכן מומלץ על טיפול ב CBT.
    ( טיפול התנהגותי קוגנטיבי)
    מומלץ על דגש שינה טובה ואם צריך להוסיף כדורי שינה באופן זמני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו