מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדה מתמדתעדי07/11/2010
שלום שמי עדי סובל מחרדה מתמדת שמלווה אותי לאורך כל היום עם מחשבות טורדניות מאד שחוזרות על עצמן בעיקר דמיונות שמכניסות אותי למצב חרדתי משתק אני מטופל בלוסטרל כבר חודש וחצי ללא עזרה ואני גם נמצא בטיפול שיחות אני משתדל כמה שיותר לחיות.אני לומד ויש לי המון חברים בזמן האחרון חלה התדרדות במצב שבאה לידי ביטוי בדפיקות לב חזקות באופן מתמיד וחוסר חשק לעשות משהו אין לי כוח ללמוד אפילו חוסר תיאבון וחוסר שינה נראה לי שזה דיכאון שמלווה לחרדה וזה דווקא אחרי סופ"ש נחמד שעבר עליי פתאום בשבת אחרי יום רווי אלכוהול זה החריף ונמשך עד היום רציתי לדעת אם יש לאלכוהול קשר ישיר להחרפה?ואם יש קשר למה זה עדיין לא עבר כי אני כבר ביום ראשון וזהנ היה ביום שישי?האם התדרדרות מהסוג הזה זה משהו שכיח בחרדה ?הדפיקות לב התגברו משמעותית לעומת מה שהיה ביום שישי למשל והמון רעשים בבטן מצב יותר מפחיד מהמצב הקודם..תודה על ההתייחסות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדה מתמדת - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור09/11/2010שלום עדי !
אכן לאלכוהול יש קשר להחמרה , מומלץ להימנע מכך.
יש צורך להתאים טיפול נוגד דיכאון במינון יעיל וכן מומלץ על טיפול ב CBT.
( טיפול התנהגותי קוגנטיבי)
מומלץ על דגש שינה טובה ואם צריך להוסיף כדורי שינה באופן זמני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)