ציפרמיל ורעד בעין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ציפרמיל ורעד בעין
    איה
    09/11/2010

שלום
    אני בת 40 בריאה בד"כ. לפני כשנה סבלתי מדכאון אחרי לידה שהתבטא בחולשה פיזית ונתק מהסביבה. גם היום שנה וחצי לאחר הלידה מרגישה לא טוב, חלשה יחסית (עד הלידה הייתי בריאה לגמרי, פעילה גופנית והכל) "נפילות" מתח, ערפול ראיה, ראש כבד וכיו"ב. רופאת משפחה אבחנה "הפרעת חרדה/דכאון" ורשמה לי ציפרמיל 20 מ"ג אותו התחלתי ליטול לפני 3 שבועות. בתחילה הרגשתי רע, אח"כ כמה ימים טובים, ומאז... עדיין לא מרגישה "מיוצבת". אתמול התחיל רעד /ריצוד בשריר מתחת לעין שמאל. האם זה יכול להיות קשור לכדורי ? תוך כמה זמן אני אמורה להרגיש "טוב" ?
    אשמח לתשובה מהירה
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ציפרמיל ורעד בעין

הוספת תגובה

• ציפרמיל ורעד בעין - תגובה

ד''ר ירדן לוינסקי
    09/11/2010

שתי התייחסויות:
    1. ראשית הרעד והריצוד בשריר מתחת לעין יכול להיות קשור גם בעצמו בחרדה. זוהי תופעה נפוצה בתקופות לחץ שחולפת מעצמה.

2. השיפור ותחושת השיפור מתחילה בערך לאחר שלושה שבועות, ומגיעה לשיאה לאחר כשישה שבועות של טיפול רצוף. אני מציע להמתין בסבלנות ולראות איך את מרגישה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו