בן 11 בנסיגה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן 11 בנסיגה
    מיה
    10/11/2010

שלום רב לכם, אני אמא אובדת עצות לבן 11. הילד מקבל 1.5 מ"ג רספרדל ו54 קונצרטה.
    בתחילה השינוי בו היה מדהים- ממש מהפך בילד (הרספרדל היה קבוע, הריטלין עלה מעת לעת...)מקבל רספרדל כבר קרוב לשנתיים במינון זה. לאחרונה חלה נסיגה מדאיגה בהתנהגות שהחזירה את הילד למקום של התפרצויות קשות מלוות באלימות.
    הנוירולוגית המליצה להעלות בנוסף לקונצרטה 20 מ"ג LA (יחד עם הרספרדל), הפסיכיאטר משער שייתכן שיש התרגלות הגוף לרספרדל, יש לנקות את הגוף מרספרדל לשבועיים ואח"כ להחזיר וזה יסתדר.
    יצויין כי לאחרונה הילד גם נעשה רעב בשעות הקונצרטה- דבר שלא היה בעבר.
    מה אני אמורה לעשות?!!! למי להקשיב? איך אדע מה לעשות מבלי לטלטל את הילד שגם ככה בשל הנסיגה מצבו בבי"הס הפך למוטל בצל העפה.
    הילד עבר המון. עד היום אינני יודעת אם מדובר ב- ADHD קיצוני, בעיות נפשיות, חרדות, ויסות, רגשי-האבחונים השונים לא אחת סתרו אחד את השני ואף אחד לא ידע לתת מענה מה בדיוק קורה עם הילד.
    מיותר לציין את הלחץ, האיום והתסכול. אודה מאד מאד על הכוונה ושביב של מידע או המלצה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן 11 בנסיגה

הוספת תגובה

• בן 11 בנסיגה - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    10/11/2010

שלום מיה בראשית עלי לשתף אותך שאני מומחה במבוגרים ולא מטפל בילדים. , אבל לפי התיאור ההייתי ממליץ לישאול את הרופאים לגבי : שינוי רספירדל לזיפרקסה או סרקוול וכן לישקול אבחנה של הפרעה ביפולארית ולישקול תוספת של מייצב מצב רוח בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו