מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מעבר לקלונקס לאסטו 10רוני10/11/2010
אני צורך מזה כ- 10 שנים קלונקס 0.5 מ"ג - כדור אחד יום.
לאחרונה נתקלתי במספר רופאים שסירבו לתת לי את הקולנקס בטענה שהכדור מסוכן לטווח הארוך, וגורם לנזק ולבעיות זכרון. אציין שעבורי הכדור היה מאד מועיל ואיפשר לי שגרת לימודים, עבודה וזוגיות תקינים.
הפסיכיאטרית איתה נפגשתי בשבוע שעבר נתנה לי אסטו 10 ומאחר ולא נשאר לי כדורי קלונקס היא הפסיקה לי את הכדור ללא הדרגה.
צורך את האסטו 10 כשבוע, ישנם לחצים בראש, חוסר ריכוז וקושי להרדם.
האם יש לחזור ולדרוש טיפול בקלונקס? האם הוא אכן מסוכן לטווח הארוך?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעבר מקלונקס לאסטו 10
רוני10/11/2010אודה מאד אם תוכלו להתייחס לשאלתי. צריך עזרה דחופה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעבר מקלונקס לאסטו 10 - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור11/11/2010להפסיק באופן מיידי לא מומלץ.
במצבך , היה כדאי להתחיל בחצי אסטו, אם יש החמרה של חרדות ואי שקט ( כחלק מתופעת לוואי של התחלחת טיפול ב SSRI ) , מומלץ לא לקחת קלונס על בסיס קבוע.
במקרה שלך מומלץ 5 מ''ג אסיוול , לתקופה קצרה , שבוע - שבועיים , זמן מחצית החיים של אסייוול( ואליום) ארוכה מאוד ביחס ל"חבריו" ולכן יחסית הכי קל להיגמל ולהפסיק אותו..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)