מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חשש לדיכאון שלאחר לידהמאיה אריאל12/11/2010
שלום רב ! שמי מאיה ואני נורא מודאגת ממצבה של אחותי הבכורה היא לא מזמן ילדה את בנה השני .היא לא מפסיקה לצאת לקניות ולבזבז את כספה ללא שיקול דעתבצעירותה היא ניסתה להתאבד עקב אהבה נכזבת וקיבלה טיפול פסיכולוגי ממושך ויצא מזה לאחר מכן התגייסה לצה"ל שירתה שירות סדיר ללא בעיות היא ביום יום נורא פעילה אבל בכל שיחה טלפון איתה היא מספרת לי על הקנייה שלה היא לא עצבנית אבל יש לי איזשהו חשש שאולי קשה לה עם שינוי הפתאומי הזה לפתע. לפני 4 שנים היא ילדה את בנה הבכור ואובחנה לאחר מספר חודשים בדיכאון שלאחר לידה. חרדות פחדים וחששות מהגידול. רציתי לציין שלא דיברתי איתה כל תקופת ההריון שלה היא פגעה בי קשות ולכן העדפתי להתנתק ממנה לכמה חודשים לאחר הלידה השלמנו . וזה עשה לשנינו טוב האם הסימפטומים מראים שזה חוזר או שאולי שזה לא בהכרח?שאלתי אותי האם היא מתחברת לילדיה והיא אמרה לי שעוד לא לוקח זמן אני מקווה שזה לא יפרוץ שוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשש לדיכאון שלאחר לידה - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור12/11/2010יש סיכוי שיחזור , מומלץ לשים לב לשינויים, באם שינוי בשינה וישנה מספר מועט של שעות( לדוגמא פחות מ 4 שעות ) ואו התנהגות חריגה אחרת , מומלץ לפנות לאיש מקצוע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)