התקפי חרדה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התקפי חרדה
    נועה
    12/11/2010

שלום רב,

אני נוטלת מזה שנה דורי ויאפקס וכן לוריואן לפי הצורך. אני מרגישה מצוין, אבל ישנם עדיין בקרע התקפי חרדה מינימליים שמה שמוזר לי הם מופיעים דווקא בשעת הליכה שאני עושה מידי ערב. כלומר כיש סוג של מאמץ גופני. אני מאוד נהנת מהספורט הזה וזה מאוד מציק לי שבאמצע הדרך מופיע ההתקף. האם ניתן לעשות משהו בנדון?אולי תוספת כדורים?

אשמח ואודה על תשובתם המהירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התקפי חרדה

הוספת תגובה

• התקפי חרדה - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    12/11/2010

אם מדובר בהתקף פאניקה , דופק הלב ונשימות מהירות מזכירות מחלה קשה ופחד להשתגע ולמות , אז הטיפול הטוב ביותר CBT , טיפול התנהגותי קוגנטיבי ולא תרופות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התקף חרדה

נועה
    12/11/2010

דר נכבד,

כנראה שלא הבנתי אותי כשורה. ההתקף אינו מופיע בצורה של פניקה. וכבר עברתי טיפול קונקטיבי במספר רב של פגישות. מצבי השתפר ללא הכר, וגם הדיכאון חלף. ההתקף הוא מאוד מינימלי . קצת דפיקות לב ,תחושת עקצוץ ביד שמאל. עובר לאחר מס' שניות. השאלה שלי -האם יש קשר לפעילות הגופנית ולהופעת ההתקף דווקא בשעה זו. מעבר לכך אין לי כל התקפי חרדה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התקף חרדה - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    12/11/2010

בהחלט יכול להיות קשר, עליה בדופק הלב יכול להזכיר התקף וגורם לתגובה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו