20 כדורים ציפרלקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• 20 כדורים ציפרלקס
    נ
    12/11/2010

שלום רב

אני סובלת מהתקפים חזקים יאוש וחוסר חשק מוחלט המון זמן

ההתקף חרדה הראשון החל מנהיגה, ומאז כמעט בכל מצב .......הבנתי שזה לא הגיוני שאני עוברת התקף לב או אירוע מוחי כל יום והבנתי שאני סובלת מהתקפי חרדה נוראים . אציין שאני נמנעת מכל פעילות מלבד הליכה לעבודה ברגל וחזרה הביתה זהו!
    אני נוטלת כבר 20 כדורי ציפרלקס 10מ"ג ולא מרגישה שיש שינוי מיוחד אני עדין לפעמים עצבנית יש לי כמו פחד וחרדה מהתקפים.. אני עדין בחוסר חשק מוחלט אשמח לקבל עצה מכל מי שיכול וכמובן מהמומחה ....... האם עליי להחליף את הכדור האם זה סביר ? מה אדם אמור להרגיש ואני כבר לא זוכרת מה זה להרגיש טוב .....אני מרגישה כמו מת נושם! ואני בטוחה שכל ההמנעות מכל דבר מייאשת אותי..... אני גרה באיזור המרכז ואני לא יודעת איך נראה מקום מרוחק מביתי כמה ק"מ פשוט תקועהההההה למה לצפות והאם יש עוד תקוה שזה יעבור ומה אמורים להרגיש עם הציפרלקס כשהו משפיע ומתי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    20 כדורים ציפרלקס

הוספת תגובה

• 20 כדורים ציפרלקס - דילקתם עליי

נ
    14/11/2010

ס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• 20 כדורים ציפרלקס - דילקתם עליי - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    14/11/2010

היי שירה
    יש למצות את הטיפול בציפרלקס ולהמשיך, ניתן לעלות את המנון - זאת על פי שיקול הרופא המטפל.
    במצבי חרדה קשים, לפעמים השילוב עם CBT , טיפול התנהגותי קוגנטיבי מהווה את הפיתרון הטוב ביותר, ממליץ לך לישקול זאת.
    לפרטים לגבי CBT וחרדה , את מוזמנת ליבדוק באתר שלי , בדף המטופלים, יש חומר להורדה חינם.
    כתובת האתר בפרטי המנהלים , רק להעביר את העכבר ...
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו