עקב המחשבות אני לא יכול לישון שינה תקינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עקב המחשבות אני לא יכול לישון שינה תקינה
    ד.פ.
    13/11/2010

אני כבר כמה פעמים ניסיתי להפסיק את תרופת זיפרקסה 5מ"ג.
    וכל פעם כש אני מפסיק מיד חוזרות המחשבות שליליות על דברים שקרו במציאות בעבר, וזה כבר לא כל כך חשוב כי מאז עברו שנים.
    עקב המחשבות אני לא יכול לישון שינה תקינה.
    עוד יש לי חרדות.

אבקש לעזור לי איך להפסיק את התרופות שגורמות לעלייה במשקל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הפסקת זיפרקסה - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    14/11/2010

אם המטרה להפסיק על מנת להחליף לתרופה אחרת, כדאי להחליף הדרגתי עם טיפול חדש, בו בזמן יה צורך בכיסוי אנטיכולינרגי לאחר הפסקת זיפרקסה למניעת תופעות גמילה , ANTICHOLINERGIC REBOUND .
    כמובן מומלץ תחת השגחת רופא פסיכיאטר.
    בהצלחה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפסקת זיפרקסה

ד.פ.
    14/11/2010

בתודה על התשובה.
    אבל התכוונתי להפסיק את הזפרקסה ולהישאר ללא תרופות בכלל כמו שעשיתי לאחר אישפוז שלישי ורביעי והרגשתי עם זה מצויון. כי עבדתי בעבודות שבהם הייתי באינטרקצייה רצופה עם אנשים.(תמיד מדבר).
    ועכשיו אני לומד ועובד בעבודה מונוטונית ומשוחח עם הסובבים פחות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפסקת זיפרקסה - תגובה

ד''ר ירדן לוינסקי
    16/11/2010

לא ציינת מדוע אתה לוקח את התרופות. אחרי מספר אשפוזים כדאי לבדוק עם הרופא שמכיר את כל ההסטוריה שלך ולדון יחד איתו בנוגע לשאלה של הפסקה
    בעקרון, אחרי מספר אשפוזים מוטב לחכות לפחות 5 שנים ללא סימפטומים לפני שמפסיקים טיפול, אחרת הסיכוי לאשפוז חוזר מאד גבוהים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו