מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עקב המחשבות אני לא יכול לישון שינה תקינהד.פ.13/11/2010
אני כבר כמה פעמים ניסיתי להפסיק את תרופת זיפרקסה 5מ"ג.
וכל פעם כש אני מפסיק מיד חוזרות המחשבות שליליות על דברים שקרו במציאות בעבר, וזה כבר לא כל כך חשוב כי מאז עברו שנים.
עקב המחשבות אני לא יכול לישון שינה תקינה.
עוד יש לי חרדות.
אבקש לעזור לי איך להפסיק את התרופות שגורמות לעלייה במשקל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקת זיפרקסה - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור14/11/2010אם המטרה להפסיק על מנת להחליף לתרופה אחרת, כדאי להחליף הדרגתי עם טיפול חדש, בו בזמן יה צורך בכיסוי אנטיכולינרגי לאחר הפסקת זיפרקסה למניעת תופעות גמילה , ANTICHOLINERGIC REBOUND .
כמובן מומלץ תחת השגחת רופא פסיכיאטר.
בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפסקת זיפרקסה
ד.פ.14/11/2010בתודה על התשובה.
אבל התכוונתי להפסיק את הזפרקסה ולהישאר ללא תרופות בכלל כמו שעשיתי לאחר אישפוז שלישי ורביעי והרגשתי עם זה מצויון. כי עבדתי בעבודות שבהם הייתי באינטרקצייה רצופה עם אנשים.(תמיד מדבר).
ועכשיו אני לומד ועובד בעבודה מונוטונית ומשוחח עם הסובבים פחות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפסקת זיפרקסה - תגובה
ד''ר ירדן לוינסקי16/11/2010לא ציינת מדוע אתה לוקח את התרופות. אחרי מספר אשפוזים כדאי לבדוק עם הרופא שמכיר את כל ההסטוריה שלך ולדון יחד איתו בנוגע לשאלה של הפסקה
בעקרון, אחרי מספר אשפוזים מוטב לחכות לפחות 5 שנים ללא סימפטומים לפני שמפסיקים טיפול, אחרת הסיכוי לאשפוז חוזר מאד גבוהים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)