מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סכיזופרניה פרנוידית....ש200414/11/2010
שלום ד"ר:
רציתי לשאול שאלה?
אני בן 28 אני נוטל תרופות ריספרידל 4 מ"ג, ודפלפט 1000 מ"ג(2 כדורים 500 מ"ג בוקר וערב) כל יום אני נוטל אם השנים הדפלפט ב3 שנים הראשונות היה ואלפורל 400 ליום ואם הזמן העלו לי בגלל בעיות ל1000. מגיל 22 אני מיתמודד אם המחלה.
הבעיות שמציקות לי כרגע, גם בלחפש עבודה נורמלית:
מן חרדות אי שקט לחץ נפשי פחד פוביה לפעמים קצת מרגיש בחזה בלב לא נוח דפיקות לא מאורגנות לפעמים,הרמה ווליום 50 יחסית ל100 אחוז טיפול, התרופות בלעידיהם ניסיתי לעשות הפסקה וזה היה ממש קיצוני מה שקרה לי, החזירו לי תרופות ומשנשאר מתוך 100% עבודה זה נותן 50%, הרמה של הדפלפט 90 בדם, רספרדל לא ניסתי אף פעם להפסיק.
בשנת 2004 אישפוז ראשון לצורך איבחון אחרי כמה ימים החזירו אותי בגלל שסירבתי לקחת טיפול אז בסה"כ היו לי 2 אישפוזים רגילים לא רציני.
מה שרציתי לשאול בבקשה הרופא ד"ר שלי אמר לי שזה המחלה מה שעושה לי את זה זה ברור אבל אני רוצה להיפטר מהבעיות הנל שאני ימשיך לעבוד תודה לאל עבדתי 3 שנים בכל מיני עבודות מאז שאני חולה, עכשיו קשה אם הלחצים.
יש לי לפעמים סקס היתה לי חברה שנה בערך שזה משחרר קצת מהלחץ מהחרדה.
מה ניתן בבקשה לעשות לגבי מה ששאלתי בהתחלה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סכיזופרניה פרנוידית.... - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור14/11/2010מומלץ להתייעץ עם הרופא המטפל לגבי טיפול הרגעתי נוסף וכן ממליץ להתייחס לחלק הפסיכולוגי - בשיחות , פסיכותראפיה. מה שיכול לתרום רבות לטיפול התרופתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)