מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה בקשר לידיד טוב שלישגית14/11/2010
רציתי לשאול גבר שמדבר לעצמו ומשמיע קולות לעצמו וכשאני שואלת אותו למה הוא דיבר הוא אומר שלא אמר כלום ושאין לו מושג על מה אני מדברת...
וכשאני מביטה מן הצד אני יכולה לראות שהוא מתיעץ ממש עם עצמו כאילו שהוא לבד....
ושאני קוראת לו הוא מפסיק עם זה וחוזר לעצמו...
מימה זהיכול להיות?
האם יש טיפול שכדאי???
אשמח לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בקשר לידיד טוב שלי - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור14/11/2010יכול להיות מספר אבחנות, לא כדאי להיכנס לספקולציות. באם הידיד יסכים להגיע לרופא , לבדיקה מסודרת, יהיה אפשר לאבחן באם קיימת הפרעה נפשית ורק אז יהיה אפשר לדבר לגבי טיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה המהירה אבל
שגית14/11/2010הידיד לא מוכן לשמוע על רופאים הוא מבחינתו בסדר גמור.
אותו ידיד שלי גם מאוד נוטה להיות המום מכל מיני דברים שנאמרים לו,אפילו משהו פשוט סתמי.
הוא נוטה להרגיש שכולם נגדו.ומדבריו ניתן להבין שיש בו הרבה רגשי נחיתות ...
מאוד כואב לי לראות את המצב שלו ככה אנחנו עובדים יחד
ואם אני רק אומרת לו משהו בעינין רופא הוא ממש מתעצבן ואומר שאני מדמינת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)