מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מצטערת להטרידנועה17/11/2010
תודה על התגובה המהירה
מצטערת להטריד
אך אני לא יכולה לעשות ספורט אחרי לקיחת הכדור מהסיבה של הדופק, ואם אני עושה לפני אני מאבדת נוזלים צמאה וזה קורה באופן וודאי. לאבי יש סינקופה. לאימי כולסטרול גבוה.
אני עכשיו יותר טרודה בגלל שהולטר לב נראה לך מוצדק, זה קורה בסמיכות לכדור בלבד בדקתי לחץ דם והוא תמיד בסדר אם לא לקחתי את הכדור, אכן כמו שאתה אומר אני יכולה להרגיש לפני שזה קורה . אני מרגישה חלשה ופעילות הכי קטנה גורמת לדופק מואץ, האמת שאני חוששת מדום לב כתוצאה מהאי סדירות. ונראה לי שאולי כדאי לי להחליף לפרפנאן.
מה ההולטר לב יגלה לדעתך? למה זו התחלה טובה? התחלה של מה? לדעתך תתפתח איזו מחלה או משהו? יש לי גם פרפורים כאלה בזמן הדופק המואץ וגם אחרי, יש לי גם כאבים אחרי שזה קורה.
זה יהיה פוקס אם ביום ההולטר זה יקרה.
איך אני יכולה להקטין את הסיכוי שזה יקרה?
כמה זמן מלקיחת הכדור עליי לנוח כדי להמנע מזה?
האם התופעה הזו שכיחה?
אני פשוט מפחדת שיקרה לי משהו מזה, האם יש מקרים שמישהו מת כתוצאה מכך?
האם לפרפאנן יש תופעת לוואי כזו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצטערת להטריד - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור17/11/2010אף אחד לא אמר שזה תופעות לוואי של הסרקוול ב 100% , צריך לברר באופן מסודר , ממליץ להתחיל עם רופא משפחה תתארי לו את הבעיה והוא אמור לשלול בעיות באופן מסודר, אל תשכחי שגם חרדה לפעמים גורם תלונות גופניות, לכן אני מציע לברר באופן מסודר ומיקצועי ולא ליקפוץ למסקנות. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)