מצטערת להטריד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מצטערת להטריד
    נועה
    17/11/2010

תודה על התגובה המהירה
    מצטערת להטריד
    אך אני לא יכולה לעשות ספורט אחרי לקיחת הכדור מהסיבה של הדופק, ואם אני עושה לפני אני מאבדת נוזלים צמאה וזה קורה באופן וודאי. לאבי יש סינקופה. לאימי כולסטרול גבוה.
    אני עכשיו יותר טרודה בגלל שהולטר לב נראה לך מוצדק, זה קורה בסמיכות לכדור בלבד בדקתי לחץ דם והוא תמיד בסדר אם לא לקחתי את הכדור, אכן כמו שאתה אומר אני יכולה להרגיש לפני שזה קורה . אני מרגישה חלשה ופעילות הכי קטנה גורמת לדופק מואץ, האמת שאני חוששת מדום לב כתוצאה מהאי סדירות. ונראה לי שאולי כדאי לי להחליף לפרפנאן.
    מה ההולטר לב יגלה לדעתך? למה זו התחלה טובה? התחלה של מה? לדעתך תתפתח איזו מחלה או משהו? יש לי גם פרפורים כאלה בזמן הדופק המואץ וגם אחרי, יש לי גם כאבים אחרי שזה קורה.
    זה יהיה פוקס אם ביום ההולטר זה יקרה.
    איך אני יכולה להקטין את הסיכוי שזה יקרה?
    כמה זמן מלקיחת הכדור עליי לנוח כדי להמנע מזה?
    האם התופעה הזו שכיחה?
    אני פשוט מפחדת שיקרה לי משהו מזה, האם יש מקרים שמישהו מת כתוצאה מכך?
    האם לפרפאנן יש תופעת לוואי כזו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מצטערת להטריד

הוספת תגובה

• מצטערת להטריד - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    17/11/2010

אף אחד לא אמר שזה תופעות לוואי של הסרקוול ב 100% , צריך לברר באופן מסודר , ממליץ להתחיל עם רופא משפחה תתארי לו את הבעיה והוא אמור לשלול בעיות באופן מסודר, אל תשכחי שגם חרדה לפעמים גורם תלונות גופניות, לכן אני מציע לברר באופן מסודר ומיקצועי ולא ליקפוץ למסקנות. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו