טסטים פסיכודיאגנ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טסטים פסיכודיאגנ
    בדוי
    18/11/2010

שלום.. אני בן 20 .שירתתי כשנה בצהל.
    לפני 5 חודשים בשירותי בצה"ל עשיתי הצגה תרגיל שאני מנסה להתאבד.. בשביל להשיג תנאים מוקלים יותר ממה שהיו לי.
    הלכתי למיון עם חבר ושם שיחקתי אותה מטושטש והחבר כאילו מחזיק אותי ואמרתי שבלעתי 5 כדורי אופטלגין עקב בעיות בצבא. אושפזתי לילה אחד.
    בהמשך זומנתי לקבנית היחידה שלא עזרה לי כלל וידעה שלא באמת ניסיתי להתאבד.. אחרי התעקשויות מצידי היא הפנתה אותי לפסיכיאטרית.
    לפגישה עם הפסיכיאטרית הצטיידתי בכדורי אופטלגין במידה והיא לא תבוא לקראתי תכננתי לבלוע כדור ולהפחיד אותה שתראה באמת שאני רציני .
    אז באמת זה מה שהיה בלעתי כדור אחד לא יותר ואז נתתי לה תשאר.. הוציאה אותי להרגע ולאחר מכן קבעה שיצטרכו להוציא אותי מהצבא עקב האישיות שלי .
    לא רציתי לצאת מהצבא וחשבתי שהיא סתם רוצה להפחיד אותי כמו פעמים קודמות שאמרה את זה אז אמרתי לה אם את לא תעזרי לי אני ייצא מהצבא אין בעיה.
    לבסוף למזלי הרע באמת הוציאה אותי על פרופיל 21.
    ערערתי על הפרופיל רשמתי מכתב..כעת אני באמת מצטער על השטויות שעשיתי ומאוד רוצה לחזור ולסיים את השירות לא משנה באיזה תנאים.
    לאחר הערעור זימנו אותי להערכת מצב מחדש אצל פסיכיטר ולאחר מכן תהיה לי וועדה על הערעור
    לבינתיים הלכתי לבדיקה החוזרת מול הפסיכאטר הסברתי לו שעשיתי שטויות שאני מאוד מצטער עליהם והשחרור גרם לי לחשוב רבות ולרצות לשרת יותר מכל חייל אחר .
    הפסיכאטר אמנם ראה שהכל טב איתי ואני נראה בסדר גמור ללא ניסיונות אובדניות אבל ראה שהיה לי עבר די כבד אצל הקבנים ואמר שזה יכול להשפיע לרעה והוא גם לא בטוח בי שאני יוכל לסיים שירות למרות שהסברתי לו שאני בטוח בעצמי שאני כן יסיים.
    הוא המליץ לדחות את הערעור ואמר לי שאם אני רוצה להלחם לחזור אני צריך להביא טסטים פסיכודיאגנוסטיים מפסיכיאטר ולא של קופת חולים ואמר לי שזה עולה 2000 3 אלף ואפילו יותר.
    השאלה שלי למה לא מקופת חולים מה רע?
    ומה באמת המחיר שפסיכיאטר יבדוק אותי סה"כ וירשום שאני כשיר לשרת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טסטים פסיכודיאגנ

הוספת תגובה

• טסטים פסיכודיאגנ - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    21/11/2010

השאלה מה מבקשים, יש מבחן באמת יקר MMPI , שמעברים פסיכולוגים קליניים, שבו ניתן לקבל מידע לגבי האישיות וכמה האדם נוטה להגזים ולשקר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו