רסיטל לאחר מספר שבועות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רסיטל לאחר מספר שבועות
    רונן
    18/11/2010

האם יש סיבה שלאחר שאני לוקח את הרסיטל ,כמה שעות אח"כ אני מנומנם ולא מרוכז בכלל?לאחרונה גם נוצרו לי כאבי ראש בצורה של כאילו מלקחיים לוחצים לי את הראש?הבעיות העיקריות שלי הן העייפות לאחר הנטילה וקושי בריכוז ובזכרון שהופיע לי לאחרונה לאחר נטילת הכדור,מבחינת חרדות המצב ממש השתפר...מה עלי לעשות?

זה ממש מפריע לי שפתאום קשה לי להזכר בדברים,ודברים שישר היו עולים לי לוקח לי ממש הרבה יותר זמן לשחזר אותם,כמו כן מבחינת קליטה וריכוז גם המצב ממש החמיר,האם זה אמור לעבור?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רסיטל לאחר מספר שבועות

הוספת תגובה

• רסיטל לאחר מספר שבועות - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    18/11/2010

לרסיטל יש השפעה מרדימה - מרגיעה ( חלשה יחסית) , זה אינדיבידואלי, יש מטופלים שרדומים ויש שלא מרגישים בכך.
    מומלץ לקחת בלילה, להתחיל מינון נמוך, יש סיכוי שהתופעות לוואי יחלשו ואו יעלמו במהלך הזמן.
    אם לא עוזר ומאוד מפריע גם לאחר חודש טיפול ועלייה הדרגתית ואיטית במינון ניתן להתיעץ עם רופא מטפל לגבי הפסקה.
    בהצלחה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תופעות לוואי רסיטל

עידן
    20/11/2010

ניסיתי ליטול את הכדור לפני השינה וזה גרם לי למין נדודי שינה נוראיים,התעוררתי בסביבות ה-5 פעמים במשך הלילה ,והייתי ממש כמו סהרורי ביום למחרת...כמו כן לא התייחסת למצב של הכאבי ראש הנוראיים ולמצב של החוסר יכולת להתרכז ולתפקד...האם כדאי לנסות את הציפרלקס במקום?
    אם אני רוצה לנסות את הרמוטיב האם צריך לחכות תקופת מעבר בין הרסיטל לרמוטיב?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תופעות לוואי רסיטל - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    21/11/2010

במהלך התחלת הטיפול יכול להיות תופעות לוואי, בחילות, כאבי ראש, הפרעות בשינה , רגזנות ועוד..
    התופעות לוואי בדר'כ זמניות וחולפות, יש האומרים שזה מעיד שהתרופה מתאימה לגוף ואף משפיעה.
    מה לעשות?
    1. להפחית מינון ולעלות במינון לאט.
    2. לקחת אחרי ארוחה ( באם יש בחילות)
    3. כאבי ראש - שתיה וטיפול במשכחי כאבים.
    4. ניתן להשתמש בטיפול הרגעתי וכן כדורי שינה לזמן קצר לפי ניסיון הרופא המטפל.

לגבי הציפרלקס , הוא נחשב יותר פוטנטי, כך שתופעות יהיו לפחות אותו דבר.
    לגבי רמוטיב, אכן עדיף לחכות כשבוע לאחר הפסקת רסיטל ורק לאחר מכן להתחיל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפחתת מינון רסיטל

עידן
    21/11/2010

האם אפשרי שמינון של 10 מ"ג רסיטל יהיה יעיל?כי ב-10 מ"ג אני לא מרגיש את התופעות לוואי הנ"ל,האם זה יכול להיות אפקטיבי לחרדות גם במינון נמוך זה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפחתת מינון רסיטל - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    22/11/2010

תיאורתית כן, זה אינדבידואלי ואין חוקים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו