מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לד"ר יונתן דוידאור !!דבי19/11/2010
אני בת כמעט 70מטופלת בויאפקס מזה כשנתיים בגלל דכאונות וכן הפרעות רכוז מאז שנים רבות. הטפול נרשם לי בזמנו ע"י פסיכיאטר במרפאת חוץ בבי"ח פסיכיאטרי כאשר המלצתו למינון מקסימלי עד375 מ"ג אותו אני נוטלת ומצבי השתפר בהרבה. כיום אני נמצאת במעקב אצל פסיכיאטרית אחרת המתנגדת בתוקף למינון שלדעתה גבוה מאוד ומציעה לרדת ל-300 מ"ג ויאפקס ולהתחיל ב-50 מ"ג מודל. אני חוששת לשינוי שמא אחזור למצבי דכאון מהם יצאתי בקושי רב. מה אני עושה ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לד"ר יונתן דוידאור !! - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור19/11/2010היי דבי , היה כדאי לברר מול הרופאה המטפלת את הראציונל, חסר מידע כגון : חרדות, כאבי ראש, מחלות רקע, ניתוחים ועוד .. ( באם היו)
וויפאקס במינונים גבוהים ( מעל 300 מ''ג ) יעיל מאוד , מעלה סרוטונין, נוראדרנלין וכן אפילו דופאמין , אך בו בזמן מינון גבוהה מהווה סכנה לסיבוך גופני, לחץ דם גבוה, כאבי ראש , סיבוך קארדיו וואסקולרי ועוד..
מודל ( סולפיריד) נוגד פסיכוזה דור 1, ישן, במינון נמוך יעיל בחרדה ודיכאון ואף יכול להעלות דופאמין לפעמים .
באם יש מחלות גופניות נלוות ואו חרדה , הורדת המינון והשילוב הנ'ל מאוד הגיוני.
בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)