לד"ר יונתן דוידאור !!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לד"ר יונתן דוידאור !!
    דבי
    19/11/2010

אני בת כמעט 70מטופלת בויאפקס מזה כשנתיים בגלל דכאונות וכן הפרעות רכוז מאז שנים רבות. הטפול נרשם לי בזמנו ע"י פסיכיאטר במרפאת חוץ בבי"ח פסיכיאטרי כאשר המלצתו למינון מקסימלי עד375 מ"ג אותו אני נוטלת ומצבי השתפר בהרבה. כיום אני נמצאת במעקב אצל פסיכיאטרית אחרת המתנגדת בתוקף למינון שלדעתה גבוה מאוד ומציעה לרדת ל-300 מ"ג ויאפקס ולהתחיל ב-50 מ"ג מודל. אני חוששת לשינוי שמא אחזור למצבי דכאון מהם יצאתי בקושי רב. מה אני עושה ??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לד"ר יונתן דוידאור !!

הוספת תגובה

• לד"ר יונתן דוידאור !! - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    19/11/2010

היי דבי , היה כדאי לברר מול הרופאה המטפלת את הראציונל, חסר מידע כגון : חרדות, כאבי ראש, מחלות רקע, ניתוחים ועוד .. ( באם היו)
    וויפאקס במינונים גבוהים ( מעל 300 מ''ג ) יעיל מאוד , מעלה סרוטונין, נוראדרנלין וכן אפילו דופאמין , אך בו בזמן מינון גבוהה מהווה סכנה לסיבוך גופני, לחץ דם גבוה, כאבי ראש , סיבוך קארדיו וואסקולרי ועוד..
    מודל ( סולפיריד) נוגד פסיכוזה דור 1, ישן, במינון נמוך יעיל בחרדה ודיכאון ואף יכול להעלות דופאמין לפעמים .
    באם יש מחלות גופניות נלוות ואו חרדה , הורדת המינון והשילוב הנ'ל מאוד הגיוני.
    בהצלחה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו