מודאג

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מודאג
    אלעד
    20/11/2010

אני חושב שעברתי מה שנקרא בעם "brain zap" אני נגמל מפריזמה, ושכחתי לקחת היום בכלל, לפני כמה שעות כשכתבתי משהו הרגשתי הרגשה משונה של בלבול עצום ורגעי. אני מוטרד שזה הזיק לי, יש לציין שזה כבר קרה לי בעבר ותמיד בעת כתיבה בכתב. דבר ראשון: נראה לך שזה brain zap? כי אני לא ממש בטוח, הרי זה קורה לי רק בעת כתיבה.. בד"כ זה קורה ביום שאני כותב בו הרבה (אני סטודנט). קטונתי מלהסביר אבל יש לי הסבר אולי נכון, זה נראה כאילו המוח כבר לא משדר פקודה לכתוב כי הוא כבר מבצע את הפעולה "על אוטומט". בגלל שאני עדיין חושב באותו זמן על תוכן הכתיבה (אבל לא יכול להמשיך) נוצר בלבול עצום, המוח לא משדר ולא מאפשר לי לכתוב. הגיוני? הייתי שמח לדעת גם אם נתקלת בדבר דומה ואצל כמה אנשים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מודאג

הוספת תגובה

• מודאג - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    21/11/2010

לא נראה לי שהפריזמה גורמת לכך,הגיוני שזה יהיה קשור להפסקה, יותר מתאים לתגובת לחץ .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו