אשמחלתשובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אשמחלתשובה
    נ
    21/11/2010

שלום רב
    אני נוטלת ציפרלקס חודש וקצת מה ניתן לצפות מהתרופה? אני קצת מרגישה יותר נוח לאיזה מחלות יכולה לגרום? הריי כולם אומרים תרופות עדיף בלי ! נכון שצריך לוקחים אבל האם יכולה לעשות בעיות ואם כן אלו? לב ? בדם ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אשמחלתשובה

הוספת תגובה

• דופק מהיר

נ
    21/11/2010

ןועוד דבר יש לי דופק מהיר מאוד במשך היום לאין לשייך זאת איני יודעת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דופק מהיר - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    21/11/2010

ציפרלקס תרופה בטוחה , תופעות הלוואי במיוחד בהתחלה, מעבר לכך לתרופה אפקט חשוב ששומר על המח NEUROPROTECTIVE .
    ציפרלקס לא אמור לשנות את הדופק, יש לברר גורמים אחרים, הייתי מתחיל בבירור חרדה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה?

נ
    21/11/2010

מה ז\את אומרת לברר חרדה? הריי אני נוטלת את התרופה בשל חרדות קשות מאוד . מתי מרגישים שינוי של ממש אני כבר 4 שבועות ומה לצפות מהתרופה ואיך לדעת שתרופה לא משפיע ועוד דבר אני עייפה כל הזמן 14 שעות שינה .. ועוד דבר מה אתה יכול לספר לי על פרוזאק האם יש מצב שהיא מרפא או על אותו עיקרון כי שמעתי על אנשים שחיים איתה 40 שנה וזה לא ממש מעודד ויש כאלה שלקחו 8 חודשים לתשובתך אודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה? - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    21/11/2010

לפעמים צריך לעלות מינון על מנת להגיע למצב נפשי יציב, אך צריך לישקול את הסבילות לתרופה.
    לגבי התמודדות עם תופעות לוואי והשיקול להחליף לפריזמה ( פרוזאק) במקרה שלך( בהחלט אופציה ) , ממליץ לברר מול הרופא המטפל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרוזאק

נ
    21/11/2010

האם הפרוזק מעורר? האם יש לו תופעות לוואי קשות? האם הוא יכול לרפא ? האם יש איתו בעיות במיניות ? והאם הוא באמת מביא שמחה והרגשה של התעוררות על החיים?והאם הוא מפסיק את החרדות ככה שאם יקחו אותי לטיול או יהיה פקק לא אתרסק?אתה מבין אותי אני נמנעת מהמון בגלל החרדות ורוצה לדעת.. למרות שאני נוטלת ציפרלקס חודש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרוזאק - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    22/11/2010

פרוזאק יכול לתרום מאוד ונמצא יעיל כמו רוב התרופות השייכות לקבוצת SSRI, יש קושי לנבא את התוצאות הטיפוליות ספציפית איתך, התגובה וכן תופעות לוואי זה מרכיב אינבידואלי, רופא מטפל אשר מכיר את ההיסטוריה הרפואית שלך יוכל לענות לך באופן מדויק יותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו