בת שנה וחצי עם בעיית שינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת שנה וחצי עם בעיית שינה
    אורי
    25/11/2010

שלום,
    ילדתי בת 1.6, בכדי להרדם אנו עושים זאת בעגלה תוך כדי נדנוד ואז כשאנו מנסים להעביר אותה למיטה שלה, אחרי חצי שעה לערך היא צורחת ולא מוכנה להרדם שוב, אנו מעבירים אותה לעגלה ואחרי שעה לערך היא נרדמת ושם היא עד הבוקר, ניסינו דרכים אחרות, במיטה שלה , במיטה שלנו וגם שם היא מתעוררת וצורחת, אני שומעת מחברות שהילדים שלהם כבר בשמונה במיטות, אחרי דייסה ומקלחת, ועם הבת שלי זה מעולם לא קרה, היא אוכלת דייסה במיטה שלה ואחרי הדייסה היא כאילו מתעוררת לחיים ונעלמת לה העייפות, רק אם אנו שמים אותה בעגלה, רק אז היא נרדמת ואם אנחנו מרימים אותה מהעגלה נגמר לנו הלילה, אנו לא ישנים בעלי ואני לילות שלמים כבר למעלה מחצי שנה ואנו תשושים פיזית ונפשית, מה אפשר לעשות על מנת שהיא תישן, על מנת שחיים שלנו יחזרו למסלולם.
    תודה רבה,
    אורי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בת שנה וחצי עם בעיית שינה

הוספת תגובה

• מה קשור?

נ
    25/11/2010

את יודעת באיזה פורום את נמצאת?<

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה פסיכאטריה

נ
    25/11/2010

הכל קשור להרגלים שאת נתת לה? תיכנסי לפורום ילדים ולא פסיכאטריה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בת שנה וחצי עם בעיית שינה - תגובה

ד''ר ירדן לוינסקי
    25/11/2010

אנא, פנה לפורום ילדים או לפורום התמודדות הורים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו