מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שבת שלום לכםקספר27/11/2010
אני התחלתי לליטול תרופה בשם סרטרלין .
לקחתי בעבר תרופות אנטי דיכאון, אבל הן לא התאימו לי , אחת עשתה לי מאניה , אחרת עשתה לי הרגשה של זומבי וכו......
כתוב ב עלון של התרופה , על התופעות לוואי שיכול להיות שהיא תגרום למי שלוקח אותה , לגרום לאדם שלוקח אותה רצון להתאבד.
אבל התרופה הזאת משפיעה עליי בצורה אחרת . מהרגע שלקחתי אותה, אין לי מחשבות דיכאוניות , והפוך מכך אני ממש נצאת במצב רוח טוב מאוד !
זה לא הגיוני , התרופה יכולה להשפיע תוך כמה שעות?
האם זה מראה שלא היתיי צריכה את התרופה מתחלתחילה?
אני מפחדת שיהיה יל נזק, כי אולי הדיכאון שעברתי לא היה מספיק חזק בשביל לקחת כדור.
למרות שהיו לי מחשבות אובדניות , יאוש , נידודי שינה וכו.....
אבל אולי זה לא היה מספיק חמור בשביל לקחת כדורים אנטי דיכאוניים .
יכול להיות מצב כזה?
ואם כן זה יכול לגרום לי נזק?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבת שלום לכם - תגובה
ד''ר ירדן לוינסקי28/11/2010התרופה לא משפיעה בתוך מספר שעות ומדובר ככל הנראה באפקט הפסיכולוגי של נטילת התרופה. קשה מאד להתייחס לשאלותייך האחרות כיוון שאינני מכיר אותך, אבל אפשר לומר שאין נזק מהכדור ובהתייחס לחשש שלך שהתרופה גורמת לאבדנות, זה רק בשבועיים הראשונים ולא אצל כולם. לכן צריכים להיות במעקב פסיכיאטר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)