האם..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם..
    אמיל
    27/11/2010

האם זכיזורפניה פרנואידית חייבת ליכלול בתוכה תסמינים של אשליות שהאדם מדמיין כל מיני דברים ???

או ש גם יכל להיות שזכיזורפניה פרנואידית לא חייבת ליכלול תופעות של הזיות ?

הרופא שלי איבחן אותי ואמר לי שיש לי מחשבות פראנואידיות זה נכון מאוד אני לפתע נתפסת על אדם מסוים ומתחילה לפחד ממנו בצורה לא הגיונית כל דבר שקורה אני מיחסת אלי אני יוצאת לרחוב ומרגישה שכל הזמן בוחנים אותי ומסתכלים אלי למשל מישהו יוצא למרפסת אני בטוחה שהוא יוצא כדי ליצפות בי החרדות לא מניחות ממני הלב שלי דופק אני מפחדת מבני אדם לפתע בצורה כרונית ואני שונאת אותם זה לא מרפה ממני .אני חוששת מאוד אך אינני מדמיינת לא חזיתית לא שמיעתית ולא מכל חוש רק מבחינה נפשית הת]פיסה שלי על החברה מאוד מעוותת
    האם מדובר בזכיזופרניה פראנואידית .?? או שרק פרנויה ? אני מאוד רוצה לדעת לפי מה שתיארתי כמו מה זה יותר ניראה ושמישהו יסביר לי כי כרגע אין לי אפשרות ליצור קשר עם הרופא שאיבחן אותי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם..

הוספת תגובה

• האם.. - תגובה

ד''ר ירדן לוינסקי
    28/11/2010

סכיזופרניה לא חייבת לכלול הזיות. לחלק מהאנשים יש רק מחשבות שווא פרנואידיות או אחרות, לחלק יש הפרעות בארגון החשיבה או בהתנהגותם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו