פחד וחרדה מהצפה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פחד וחרדה מהצפה
    תותי-תות
    28/11/2010

שלום
    אני כחצי שנה לאחר לידה סוסלת מחרדות ומחשבות טורדניות בעבר טופלתי בפריזמה שעזרה לי ובטיפול קוגנטיבי התנהגותי ללא כדורים שעזר לי המון , הייתי 3 שנים בלי כדורים והתגברתי לבד על מחשבותיי. לאחר הלידה כעת התחילו לי התקפי חרדה קשים , חזרתי כעת לטיפול ללא כדורים בשיטה קוגנטיבית התנהגותית, היה לי עומס בתקופה האחרונה- הנקה ועבודה ובית, יש לי שתי בנות והרגשתי לפתע מין קריסה. במהלך הטיפול בשיחות שמנו לב שאני מפחדת לאבד שליטה להיות משוגעת, לשמוע קולות וכו ואז המטפלת שלי הציעה לי חשיפה לקולות ללחוש לעצמי ולקרוא לעצמי כל היום- זה גרם לי לחרדות עצומותת וכמו מחשבה אובססיבית חשתי איך המוח שלי ממש קורא לי והייתי כאילו בטוחה שקוראים לי או לוחשיםפ למרות שידעתי שזה לא נכון ושזה סתם. נלחצתי ובכיתי , קראתי על תסמיני סכיזופרניה ופסיכוזה ופחדתי אולי זה קורה לי? מרוב פחד נבהלתי. היה לי צורך לחזור על מילה כמה פעמים כדי שלא אשתגע :אציין כי אני בפוקוס , ממשיכה לתפקד כרגילך אך זה כמו יתוש שנמצא לי בראש. צלצלתי לפסיכולוגית שאמרה לי שזו הצפה ושזה חלק מאו סי די , האםן זה בסדר? האם יש סיכוי שאקבל פתאום פסיכוזה ? שהמוח יפריש חומר כימי אחר? אני תמיד בספק , מתחילה להרגיש טובה ולהשתכנע ורק רוצה לדעת האם זה חלק מאו סי די? והאם או סי די יכול להתפתח פתאום לפזיכוזה?
    בתודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פחד וחרדה מהצפה

הוספת תגובה

• פחד וחרדה מהצפה - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    29/11/2010

לא סביר שתכנסי למצב פסיכוטי. ( בהנחה שהאבחנה בלבד OCD וללא סמים וכו'')

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו