מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ערב טוב אני זקוק לעזרה תודה רבהבנימין01/12/2010
ערב טוב לכולם.
אני גבר נשוי בן 38 ללא ילדים כבר 8 שנים.
אני הופניתי להציג מסמכים לוועדה של משרד השיכון.
הכנתי מסמכים רפואים +דוח סוציאלי חריף ואישורי ביטוח לאומי.
כמובן הגיע לי רשימת אבחנות שבוצעו בעבר.
איני מבין כלום מהממצאים אשמח באם תוכלו לפרש לי אותם
ואם זה מוגדר במחלת נפש? שוחחרתי מצהל פרופיל 21.
להלן ההמצאים.
אבחנה מס-1 NARCISSITIC PRESONALITY DISORDER
אבחנה מס-2 SCHIZOID PRESONALITY DISORDER
אבחנה מס -3 BORDERLINE PRESONALITY DISORDER
בחומרה קשה. עם הפרעה תפקודית קשה קבועה וקשיים בולטים
בהסתגלות חברתית.
סטיה קלה במבנה עמוד השדרה ללא הפרעות!
אשמח לכל תשובה בנושא תודה רבה וערב טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם ניתן לקבל נכות מהביטוח לאומי?
בנימין01/12/2010שוב שלום
האם מחלתי מוכרת כנכות בביטוח לאומי?
אני רוצה להגיש נכות.
תודה על כל תשובה וערב טוב לכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם ניתן לקבל נכות מהביטוח לאומי? - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור02/12/2010משהו מוזר ברשימות האבחנות , האם הכל רשום בדף אחד ? הפרעת אישיות סכיזואידית ונרקציסטית בו בזמן תמוה בעיני...
לגבי נכות, תלוי עד כמה יש פגיעה תפקודית - לימודים ועבודה , אם אין פגיעה והאדם מתפקד רגיל - אין סיבה לתביעה.
תתיעץ עם רופא מטפל, יש צורך בתיעוד אובייקטיבי, מעקב מרפאתי מסודר, אשפוזים, אם אין , הסיכוי שואף לאפס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכן הכל רשום בדף אחד. אני לא עובד
בנימין02/12/2010שלום לך
אכן הכל רשום בדף אחד. שוחררתי על סעיף 21 נפשי מצהל.
אני לא עובד ולא מסוגל לעבוד עקב מצבי הנפשי הקשה.
שום עבודה לא מקבלת אותי כי לא שירתתי בצבא. רק 7 חודשים.
אני נשוי אנו מוכרים באגף הרווחה על רגע בעיות רפואיות קשות ומצב כלכלי קשה ביותר.
רק אתמול קיבלתי את האבחנות וראיתי אותם.
ויש לי דו"ח סוציאלי.
אני מקווה שהכל יסתדר. כי בשום מקום עבודה לא מקבלים אותי.
בגלל שירות הצבאי והסעיפים שלי.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכן הכל רשום בדף אחד. אני לא עובד - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור02/12/2010בהצלחה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך אדוני.
בנימין02/12/2010(האם אני יכול לקבל איבחון מבריאות הנפש במקום מגורי ע"פ האישור שבידי?)
אני רק מקווה שהכל יסתדר לטובה כי באמת המצב הכלכלי שלנו קשה ביותר.
ובקושי מתקיימים מקצבת נכות של אישתי זה מקום הקיום שלנו היחיד.
אנו גרים אצל חברים ועוברים ממקום למקום ואני מקווה שיאזרו לנו דירה
במגזר הציבורי.
ממתינים לוועדה. הלוואי יהיה נס אמן!
תודה רבה לך ואני יעדכן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)