הפרעה או אופי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרעה או אופי
    קרין
    05/12/2010

שלום רב
    יתכן ושאלתי תיגלוש לנושאים שמתאימים לייעוץ זוגי אבל בתוך זה רציתי לדעת כמה דברים בסיסים על בן זוגי.
    אני ובן זוגי לא חיים כל כך טוב אנו יחד כבר 10 שנים לפני שנתיים וקצת נולדה לנו ילדה.
    ידוע לי שבן זוגי הוא אדם רגיש ויחד עם זאת טמפרמנט , עצבני וכו'.
    שאלתי היא כזו כשאנחנו רבים או מתווכחים או שמשהו לא מתאים לו שעשיתי הוא מתחיל ואני מצטטת . "יא בת ..... את משוגעת, לא נורמלית, את משגעת אותי, תעופי מהבית נמאס לי ממך , עופי יא חתיכת ....., זהו הקשר נגמר, תלכי את והבת שלך להורים, תוך כדי הוא יכול לדבר על אותו נושא שמפריע לו מינימום יום שלם עם לא יותר. לפעמים באמצע הלילה הוא מתעורר וממשיך . הבעיה היא שלמחרת או בסוף היום (עם זה משהו שהחל בבוקר) פתאום הוא אדם אחר לגמרי , ואני אומרת זהו אני עוזבת. ואז ציטוט "נו מה יהיה איתנו זה לא ככה , צריך למסד את הקשר הזה, מתוקה שלי, אם אני בעבודה אז הוא מתקשר מה שלומך מה נשמע בערב נלך עם הילדה לכאן או לכאן. כל מיני דברים רגילים לגמרי שלא קשורים להיום אתמול. ואני כמו מטומטמת לא שוכחת כלום אבל ממשיכה וסובלת בנפש המון. ואז שאני מדברת איתו על מה שקורה , קרה ,הוא אומר( לדוגמה עם זה נושא החתונה שהוא רוצה). "מה את לא חושבת שזה לא יפה לחיות בלי נישואים זה מציק לי אז אני מתנהג ככה. וזהו ככה זה נגמר וממשיך כרגיל עד לשיגעון הבא שיכול להתרחש למחרת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרעה או אופי

הוספת תגובה

• הפרעה או אופי - תגובה

ד''ר ירדן לוינסקי
    05/12/2010

מכיוון שמדובר במשהו שאת מכירה כבר עשר שנים, ככל הנראה מדובר בהבטים של אופיו של בן הזוג שלך. יתכן שיש גם מרכיב רגשי או התנהגתי אחר, אולם לרוב המקרים שבהם מדובר בתמונה שלא משתנה לאורך עשור מדובר במשהו שהוא כחלק מאישיותו של אדם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו