שילוב רמרון ולוסטראל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שילוב רמרון ולוסטראל
    שולה
    11/12/2010

אני נוטלת מזה מס' שנים רמרון (60 מ"ג ביום) ואימובן לפני השינה (כ12 מ"ג, כדור וחצי). לאחרונה המליץ לי הפסיכיאטר המטפל בי להוסיף 50 מ"ג לוסטראל עקב מחשבות אובססיביות (דברים קטנים שקורים לי ביום יום שתוכנם משתנה מידי שבוע ואני פשוט לא מצליחה להפסיק להתעסק בהם).
    האם זה בסדר לשלב בין כל השלושה? האם כדאי להוריד מינון של הרמרון אם מוסיפים עוד משהו? האם הלוסטראל והרמרון בכלל נועדו לטפל באותו הדבר?האם משהו בהרכבים שלהם יכול לשבש אחד את השני?
    יש המון תופעות לוואי שרשומות לגבי הלוסטראל, האם בפועל מטופלים באמת חווים אותם (בעיקר מוטרדת מהפן המיני)?
    ועוד שאלה קטנה מסקרנות-
    האם יש בדיקה איבחונית לקבוע מה רמות הנוירוטרנסמיטורים השונים במוח ולראות האם קיים איזון או חוסר איזון באחד מהם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שילוב רמרון ולוסטראל

הוספת תגובה

• שילוב רמרון ולוסטראל - תגובה

ד''ר ירדן לוינסקי
    13/12/2010

השילוב בין השלושה אפשרי ומקובל.
    לא ציינת מדוע את נוטטלת את התרופות, ולכן לא ניתן לענות לשאלתך אם יש טעם בטיפול זה. בכל מקרה כזה כדאי להתייעץ מה הם השיקולים של הרופא שהמליץ.
    בנוגע לתופעות הלוואי, הרי גם לרמרון יש תופעות לוואי שרשומות בחוברת שלו שאותן לא הרגשת, אז באותה מידה יש סיכוי רב שאת מרבית תופעו הלוואי של הלוסטרל או אפילו את כולן לא תחושי בכלל.

יש בדיקות לבחינת רמות /כמות נוירוטרנסימטורים אך הן מאד יקרות ומבוצעות רק כחלק ממחקרים (גם בארץ וגם בשאר העולם לא מבצעים בדיקות כאלו בשגרה),

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו