תופעות לוואי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תופעות לוואי
    כלנית
    12/12/2010

רציתי לדעת אם התופעות לוואי שעוברות עלי הן נורמליות

אני נוטלת ויפאקס מזה שמונה ימים
    ביומיים הראשונים ממש ישנתי ללא הפסקה, הייתי מתעוררת רק בשביל לשתות וכדומה.

לאחר יומיים התחלתי להרגיש קצת יותר טוב, ישנתי הרבה אך לא יותר מדי והיו לי סחרחורות והפרעות בשינה עצמה.

לפני ארבעה ימים בערך התחילו תופעות חדשות, הפה והגרון שלי ממש יבשים, ממש כמו התחושה שיש לאחר עישון חשיש, אני חייבת לבלוע רוק כל הזמן ולהצמד לבקבוק מים.
    העיניים שלי נפתחות כשעתיים- שלוש לאחר נטילת הכדור, רואים שמשהו לא טבעי בפנים שלי.. זה חולף לאחר שעתיים בערך.
    עכשיו יש לי קושי לישון, אבל אני נרדמת בסופו של דבר.
    אני נורא מסוחררת, לפעמים יש לי שקט באוזניים, זה נמשך רק לכמה שניות וחולף.
    יש ירידה גדולה בתאבון.
    הדבר שהכי מפריע לי הוא היובש בפה ובגרון, רציתי לדעת אם זה נורמלי ואין לי סיבה לדאוג.

אשמח מאוד לתשובה
    תודה רבה ושבוע טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תופעות לוואי

הוספת תגובה

• אני רוצה להוסיף עוד דבר

כלנית
    13/12/2010

שמתי לב לעוד דבר, שקורה גם כשאני רדומה

אני לפעמים שמה לב שאני מאמצת שרירים בגוף מבלי לשים לב, כמו לדוגמא- כשאני שוכבת במיטה אז אני מרימה את הגוף טיפטיפה כלפי מעלה (כמו שמישהו מתחיל לעשות כפיפות בטן) ואני גם נועלת את הלסת.. וכל זה, כמו שאמרתי, גם תוך כדי שינה.

תודה רבה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תופעות לוואי - תגובה

ד''ר ירדן לוינסקי
    13/12/2010

תופעות לוואי של מערכת העיכול יכולות להופיע בשבוע - שבועיים הראשונים ולרובהן חולפות בדיוק כמו שהופיעו. מומלץ להמתין בסבלנות עד שבועיים לאחר התחלת הטיפול.
    אם תופעות הלוואי לא חולפות או שהן בלתי נסבלות יש לפנות לרופא להתייעצות חוזרת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה, יש לי עוד שאלה

כלנית
    14/12/2010

מה לגבי נעילת הלסת ואימוץ שרירים?

שמתי לב שאני כל הזמן מאמצת שרירים ובשינה אני נועלת את הלסת ממש חזק.

זה מדאיג אותי בגלל שלקחתי כבר ויפאקס לפני מס' שנים, ולא היו לי תופעות לוואי כאלה, ובכלל.. הן חלפו אחרי שבוע.

תודה רבה והמשך שבוע נעים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה, יש לי עוד שאלה - תגובה

ד''ר ירדן לוינסקי
    14/12/2010

זה יכול להיות כתוצאה מהתרופה, אך גם כחלק מהסיבה שבגללה את נוטלת את התרופה (סימפטום למצבי לחץ). תמתיני בסבלנות ואם התופעות לא יחלפות תתייעצי עם הרופא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מודה לך מאוד

כלנית
    14/12/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו