תופעות גמילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תופעות גמילה
    טוהר
    12/12/2010

תחילה אבקש תגובה שאינה שיפוטית ואינה מורת דרך.
    היני בת 30, נטלתי מזה כשש שנים סרוקסט, 3 שנים במינון של 20 מ"ג ביום, שנתיים במינון של 10 מ"ג ובשנה האחרונה מינון של כרבע כדור, דהיינו כ-5 מ"ג.
    לפני כשלושה שבועות החלטתי להוריד את הכדור לחלוטין.
    מבחינה נפשית, אני מרגישה מעולה, ללא חרדות כלל ואף לא מחשבות חרדתיות.
    אני מרגישה מוכנה מאוד להפסיק את הכדורים.
    העניין הוא שישנן תופעות לוואי מאוד לא נעימות, אצלי הן בעיקר מתמקדות בסחרחורות ובעייפות לא הגיונית. הסחרחורות מאוד מקשות על התפקוד ועל הריכוז שלי.
    האם אלו הן תופעות מוכרות וידועות? והשאלה הכי חשובה, תוך כמה זמן פחות או יותר זה אמור לעבור? (ברור שזה אינדיבידואלי ומשתנה בין אדם לאדם)
    תודה רבה
    טוהר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תופעות גמילה

הוספת תגובה

• תופעות גמילה - תגובה

ד''ר ירדן לוינסקי
    13/12/2010

אכן זו תופעה מוכרת, היא יכולה להתמשך כשבוע עד חודש לאחר הפסקת הטיפול בסרוקסט. בסופו של דבר התופעותהללו חולפות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דר לוינסקי

טוהר
    13/12/2010

אני מודה לך על התגובה,

האם אוכל להסיק מדבריך, כי במידה והתופעות לא יחלפו תוך חודש עליי לפנות לרופא ולבדוק את העניין?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דר לוינסקי - תגובה

ד''ר ירדן לוינסקי
    14/12/2010

בהחלט

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו