מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פנייה לייעוץ ואולי גם קבלת טיפול.ערבה13/12/2010
אני בת 17 וחצי, ובמשך 4 השנים האחרונות אני די בטוחה שהמצב הנפשי שלי יוגדר כ'מאובחנת כבעלת דיכאון קליני'. קראתי המון על הנושא בגלל המצב הנפשי שלי לאורך 4 השנים הללו, ולכן אני די בטוחה שהגדרה רפואית זו די תגדיר אותי בכלליות כבן אדם גם [ואולי אני גם איזשהו טיפוס סכיזואידי, אבל זה כבר גדול מבינתי]. דיברתי על זה עם ההורים שלי, שלצערי ממש לא הביעו תמיכה כשביקשתי לפנות לטיפול פסיכולוגי כי אני מרגישה רע כבר כמה שנים [ציינתי את המחשבות האובדניות, רגישות היתר, הסוציופטיות שאני מפתחת, נדודי השינה והעייפות התמידית]. כמובן שכשהאנשים שהכי אמורים לעזור לך אומרים לך שאתה פשוט מחפש תשומת לב, ורוצה ללכת לטיפול 'כי זה טרנד', די מחמיר את המצב, דווקא כשאתה מאוד מודע לו.
לאחר גילול המגילה הזו, אני רוצה לשאול אם יש אפשרות לפנות לייעוץ פסיכיאטרי [ואני מדגישה פסיכיאטרי] בגיל זה, בלי שההורים יהיו חייבים לבוא? בעוד כחודשיים כבר אהיה בת 18, השאלה אם יש אפשרות לא לחכות את החודשיים האלה. ואם כן, ואפשר לעשות את זה דרך קופת החולים שלי (מכבי, אם זה משנה), זה לא יהיה מחוייב בהפניית רופא משפחה, ומחיר הפגישות יעלה כמו כל פגישה אצל רופא מומחה אחר?
בחיי שכבר נואשתי מלבקש עזרה מההורים, ומחברים שכבר אין לי.
בבקשה תנו לי איזושהי הכוונה, כל הכוונה, משהו.
אובדת עצות לחלוטין, ערבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פנייה לייעוץ ואולי גם קבלת טיפול. - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור14/12/2010ניתן לברר במרפאת ברה'ן לנוער ומתבגר ליד מקום מגוריך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם ההורים חייבים למלא את הפרטים
ערבה14/12/2010לכן זה לא רלוונטי עבורי. והגדרת הנוער במרכז הזה היא בין גילאי 12-20.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)