קראתי פה ש....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קראתי פה ש....
    גדעון
    13/12/2010

שחולי סכזופרניה יהיו בנסיגה חברתית תעסוקתית ותפקודית
    אם אני יוכיח לכם אחרת מה תומרו ?
    מדבר אחד שאיבחנו אותו סיזופרניה פראנואידית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קראתי פה ש....

הוספת תגובה

• עוד בהמשך

גדעון
    13/12/2010

אני הייתי בתהליך כזה לא קונבנציונלי
    וממצב של לא לעשות כלום לשבת בבית כל היום לעשן יצאתי החוצה ראיתי תעולם אחרי 3 חודשים הלכתי לעבוד עבדתי 7 חודשים במסעדה ( אחרי שישבתי בבית 5 שנים ) השכרתי דירה יותר מאוחר .
    אפשר לעשות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד בהמשך - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    14/12/2010

יש מצבים שונים ודרגות שונות של חומרה, גם בסכיזופרניה יש תת אבחנות, ממצב הביפרני - בלתי מאורגן ועד רזידואלי שיותר קל.
    צריך ליזכור שלאחר אישפוז ראשון ואבחנה של סכיזופרניה יש סיכוי שאחוז קטן יחלימו ולא יזדקקו עוד לטיפול.
    אם השגת רמה תיפקודית, זה חשוב לישמור על כך, להיות במעקב מסודר, אפילו באם חושבים על הפסקת טיפול, להקפיד על שינה מסודרת, להימנע מסמים ואלכוהול.
    מאחל הצלחה בכל !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוב אני

גדעון
    16/12/2010

שלום
    תודה על התגובה
    אני באמת מצליח בחיי , אני לא איש היי טק או משהו אבל למרות המצב הקיים סכיזופרניה
    אני די מצליח לא יושב בבית רואה חברים כרגע סיימתי עבודה העיפו אותי .
    עישנתי לפני 5 חודשים 2 ג'ונטים אחרי שלא נגעתי בסמים 6 שנים ולמזלי לא נגרם נזק .
    אני שואל בהתחשב במצב שלי עכשיו ובעבר האם המחלה ניסוגה או שפשוט מצבי השתפר ?
    האבחנה שלי היא סכיזופרניה פראנואידית , היה אשפוז אחד ארוך 3 חודשים ועוד שתי אישפוזים קצרים של שבוע .
    אני מזכיר שהייתי בתוך תהליך לא קונבציונלי .
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוב אני - תגובה

ד''ר חיים שם דוד
    17/12/2010

כבר קיבלת תשובה שיש דרגות חומרה שונות. כל פסיכיאטר ראה הפוגות במחלה ואפילו של עשרות שנים. אז מה האיתגור?
    תשמח במה שיש לך ותהנה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו