מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קראתי פה ש....גדעון13/12/2010
שחולי סכזופרניה יהיו בנסיגה חברתית תעסוקתית ותפקודית
אם אני יוכיח לכם אחרת מה תומרו ?
מדבר אחד שאיבחנו אותו סיזופרניה פראנואידית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד בהמשך
גדעון13/12/2010אני הייתי בתהליך כזה לא קונבנציונלי
וממצב של לא לעשות כלום לשבת בבית כל היום לעשן יצאתי החוצה ראיתי תעולם אחרי 3 חודשים הלכתי לעבוד עבדתי 7 חודשים במסעדה ( אחרי שישבתי בבית 5 שנים ) השכרתי דירה יותר מאוחר .
אפשר לעשות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד בהמשך - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור14/12/2010יש מצבים שונים ודרגות שונות של חומרה, גם בסכיזופרניה יש תת אבחנות, ממצב הביפרני - בלתי מאורגן ועד רזידואלי שיותר קל.
צריך ליזכור שלאחר אישפוז ראשון ואבחנה של סכיזופרניה יש סיכוי שאחוז קטן יחלימו ולא יזדקקו עוד לטיפול.
אם השגת רמה תיפקודית, זה חשוב לישמור על כך, להיות במעקב מסודר, אפילו באם חושבים על הפסקת טיפול, להקפיד על שינה מסודרת, להימנע מסמים ואלכוהול.
מאחל הצלחה בכל !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב אני
גדעון16/12/2010שלום
תודה על התגובה
אני באמת מצליח בחיי , אני לא איש היי טק או משהו אבל למרות המצב הקיים סכיזופרניה
אני די מצליח לא יושב בבית רואה חברים כרגע סיימתי עבודה העיפו אותי .
עישנתי לפני 5 חודשים 2 ג'ונטים אחרי שלא נגעתי בסמים 6 שנים ולמזלי לא נגרם נזק .
אני שואל בהתחשב במצב שלי עכשיו ובעבר האם המחלה ניסוגה או שפשוט מצבי השתפר ?
האבחנה שלי היא סכיזופרניה פראנואידית , היה אשפוז אחד ארוך 3 חודשים ועוד שתי אישפוזים קצרים של שבוע .
אני מזכיר שהייתי בתוך תהליך לא קונבציונלי .
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב אני - תגובה
ד''ר חיים שם דוד17/12/2010כבר קיבלת תשובה שיש דרגות חומרה שונות. כל פסיכיאטר ראה הפוגות במחלה ואפילו של עשרות שנים. אז מה האיתגור?
תשמח במה שיש לך ותהנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)