מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תודה מעמקי הלב.אלמונית05/12/2007
במשך כמה שנים סבלתי מדיכאון קליני חמור וקשה.נעתי בין אישפוז אחד למשנהו, מרופא כזה לאחר, כאשר נעשו אינסוף ניסיונות לתת לי טיפול תרופתי הולם , יחד עם טיפול קוגניטיבי.
מצאתי את עצמי שוטחת את סיפור חיי, פעם אחר פעם אחר פעם בפני פסיכולוגים.מחוץ למחלקות. בתוך מחלקות.נאחזת בכל בדל של תקווה. רוב הפסיכולוגים התייאשו ממני. הפסיכיאטרים, ייאמר לזכותם, לא ידעו מהו הטיפול המדוייק ועל כן הייתי על תקן של ניסוי וטעייה. תוך כדי כך, התוצאה הייתה שבנוסף לדיכאון העמוק(ולניסיונות האובדניים החוזרים ונשנים),קיבלתי אפילפסיה.(מעולם לפני כן לא סבלתי מאפילפסיה).
טופלתי תרופתית באפילפסיה, אך הדיכאון לא הופחת.
בשנים הקשות בחיי לא היה אף אדם שהאמין בי, כולל אותי עצמי.
על סף ייאוש,אי שם במהלך הדיכאון הקשה הזה, ולאחר שחלפו כמה שנים, הגעתי די במקרה אל פרופסור אחד,שמעבר להיותו פרופסור משכמו ומעלה, הוא איש שמסוגל לראות את האדם כאדם ולא רק כנושא מחלה.
פרופסור גרינהאוס,אני רוצה להודות לך, כך, קבל עם ועדה, על שבימים הכי קשים שלי, כשאף אחד , לא האמין בי,כשאני שכחתי מה זה אומר לחיות, נתת לי בדל תקווה אמיתית, אנושית להיאחז בה.
כמובן שגם הטיפול התרופתי שונה,והרבה בעקבותיו אך לא רק,מצאתי את עצמי לאט לאט, ובהדרגה, מתחילה לבנות ''חוליות ''.
פרופסור גרינהאוס, אני יכולה לומר בפה מלא שבלעדיך לא הייתי שורדת.
כיום אני מתפקדת,מקווה לחזור אל ספסל הלימודים, אחרי שנים ארוכות בהן חנקתי צמא אדיר לידע, אחרי שנים ארוכות, ארוכות מדי, שכל שידעתי לראות הוא רק שחור בתוכי ומסביבי.
פרופסור גרינהאוס היקר, המלאך השומר שלי, אני מודה לך על שלא וויתרת לי ועליי גם בזמנים הכי קשים.
שהצלת אותי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה מעמקי הלב
07/12/2007לאלמונית שלום
אני מאוד שמח שאת חשה יותר טוב ושאת מתקדמת. תודה רבה על המילים היפות. מאוד התרגזתי לקרא אותם
לאון גרינהאוס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה מעמקי הלב
07/12/2007לאלמונית שלום, אני מאוד מתנצל על שגיאת הכתיב, התכוונתי שמאוד התרגשתי, אפילו פרויד אמר שטעות הרבה פעמים היא רק טעות... שוב תודה רבה על המילים החמות ואני מאחל לך חג אורים שמח ותמשיכי להרגיש טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהולשאלתי..
שון08/12/2007לגבי האדרונקס? אני סובל מדיכאון אך גם(גם מלפני כן)
מהפרעות קשב וריכוז. במה בדר"כ מטפלים/באיזה תרופה?
והאם אפשר לייטול גם אנטי דיכאוני וגם ריטלין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופסור גרינהאוס
אלמונית08/12/2007תודות ענקיות לך על תגובתך.
ולגבי פרויד...ובכן, הוא היה רק פרויד...:)
מישהו לימד אותי פעם שאפשר (קצת)להמציא את הגלגל מחדש, גם כשנראה שהפרעות\ בעיות נחשבות כה מקוטלגות תחת התווית '' חולה וזהו '', אותו מלאך יקר(אתה כמובן, פרופסור גרינהאוס ) לימד אותי ללכת כנגד כל הסיכויים(כמעט)
תודתי והוקרתי נתונות לך לעד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)