מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- וולבוטריןאבי16/12/2010
שלום רב.
שמי גיא ואני בן 23. לפני שבוע התחלתי לקחת וולבוטרין 150 מג פעם ביום,מאז אני משלשל באופן קבוע פעם ביום,זה לא כל כך הטריד אותי כי אמרתי לעצמי שזה אחת מתופעות הלוואי של התרופה .
היום כחצי שעה אחרי שלקחתי את הכדור הלכתי ל"השתחרר" בבית הכסא,לאחר שהורדתי את המים ראיתי את כדור הוולבוטרין צף לו במים(אני בטוח במאה אחוזים שזה הוא),הוא היה בצבע מכורכם ונראה די שלם.
זה די ברור שהוא לא נקלט בגופי.כמו כן זאת הפעם הראשונה שהבחנתי בכך אבל לא נראה לי שזאת הפעם הראשונה שזה קורה כיוון שכל יום הרגשתי בצורך עז לשלשל לאחר מועד נטילת התרופה,אמנם לא תמיד שלשלתי זמן קצר לאחר נטילתה.
מה עושים?..האם זה קשור בדרך נטילת התרופה?(אני לוקח אותה כל יום בבוקר תוך כדי הנס קפה עם עוגיות)..ואם לא אז מה ניתן לעשות?
תודה על הסבלנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וולבוטרין - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור16/12/2010אם מדובר בכדור XR אסור לשבור.
תתיעץ עם הרופא המטפל וכן יש לישקול לשנות תרופה באם אכן יש בעיה בספיגת התרופה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)