וולבוטרין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• וולבוטרין
    אבי
    16/12/2010

שלום רב.
    שמי גיא ואני בן 23. לפני שבוע התחלתי לקחת וולבוטרין 150 מג פעם ביום,מאז אני משלשל באופן קבוע פעם ביום,זה לא כל כך הטריד אותי כי אמרתי לעצמי שזה אחת מתופעות הלוואי של התרופה .
    היום כחצי שעה אחרי שלקחתי את הכדור הלכתי ל"השתחרר" בבית הכסא,לאחר שהורדתי את המים ראיתי את כדור הוולבוטרין צף לו במים(אני בטוח במאה אחוזים שזה הוא),הוא היה בצבע מכורכם ונראה די שלם.
    זה די ברור שהוא לא נקלט בגופי.כמו כן זאת הפעם הראשונה שהבחנתי בכך אבל לא נראה לי שזאת הפעם הראשונה שזה קורה כיוון שכל יום הרגשתי בצורך עז לשלשל לאחר מועד נטילת התרופה,אמנם לא תמיד שלשלתי זמן קצר לאחר נטילתה.
    מה עושים?..האם זה קשור בדרך נטילת התרופה?(אני לוקח אותה כל יום בבוקר תוך כדי הנס קפה עם עוגיות)..ואם לא אז מה ניתן לעשות?
    תודה על הסבלנות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    וולבוטרין

הוספת תגובה

• וולבוטרין - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    16/12/2010

אם מדובר בכדור XR אסור לשבור.
    תתיעץ עם הרופא המטפל וכן יש לישקול לשנות תרופה באם אכן יש בעיה בספיגת התרופה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו