חרדה וצבא

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדה וצבא
    י.פ.
    17/12/2010

אני עומד לפני גיוס וסובל מהפרעת חרדה. אני לא מסוגל לישון מחוץ לבית בכלל (לא יוצא לטיולים בבי"ס ובכלל). אני הולך לפסיכולוגית כבר שנה ללא שיפור. מאד חרד ממה שיהיה בצבא. מה עושים? בקרוב צו ראשון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדה וצבא

הוספת תגובה

• חרדה וצבא - תגובה

ד''ר חיים שם דוד
    17/12/2010

כמו בכל בעיה בריאותית- צריך לדווח על זה כדי שיוכלו להתאים את התנאים המתאימים לך ביותר. חבל לנסות להעביר את זה כאילו הכל בסדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חרדה וצבא -עוד שאלה

י.פ.
    17/12/2010

לדווח לפני צו ראשון? עם מי לדבר? כשאי מגיע למצב שאני צריך לשיון במקום זר אני מגיע למצב של היסטריה ובקושי מצליח לנשום. אפשר בכלל להסתדר ככה בצבא? הבעיה תהיה בעיקר בטירונות אני מאמין או בקורס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חרדה וצבא -עוד שאלה - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    19/12/2010

כמו שהוסבר צריך לדווח, עד אז תקפיד על מעקב וטיפול, תאסוף מסמכים וחוות דעת רלוונטית ובבוא העת תגיש ותדווח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו