אסטו גורם להשמנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אסטו גורם להשמנה
    מיכל
    21/12/2010

מזה כשנה אני נוטלת אסטו-ESTO כדור אחד ליום. במהלך השנה עליתי במשקל בערך ב 8 ק"ג. בדיקות הדם שעשיתי הראו כולסטרול גבוה. יחד עם זאת הכדור עוזר.
    עשיתי דיאטה והמון ספורט אולם הצלחתי במשך חודשיים לרדת קילו אחד בלבד. נראה לי שיש משהו בכדור שגורם לבלוטות השומן לתפוח ושהבעיה היא לא אכילה בשל רעב שנוצר על ידי הכדור. בעצם גם כשאני לא אוכלת אני עולה במשקל.
    הפסיכיאטרית שלי הורידה לי את המינון לחצי כדור ליום.

האם לדעתך הורדת המינון תעזור להוריד במשקל? אני ממשיכה בדיאטה ובספורט. האם כדאי להחליף את הכדור לכדור אחר או לעשות הפסקה בשל העליה בכולסטרול?

בברכה ובתודה,
    מיכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אסטו גורם להשמנה

הוספת תגובה

• אסטו גורם להשמנה - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    21/12/2010

שלום מיכל , באם יש עליה בשומנים בדם , יש צורך בהתערבות, כגון: פעילות גופנית, דיאטה , טיפול ייעודי להורדת שומנים ואו שינוי הטיפול.
    ESTO לא מאופיין כמעלה במשקל (לדוגמה לעומת סרוקסט) , מומלץ להתייעץ בנדון עם רופא מטפל ולישקול להחליף לפריזמה או לוסטראל. ( יש תיעוד, שיש סבירות אפילו לרדת במשקל תחת השפעתם, ליזכור , זה נושא אינדיבידואלי ולא גורף)
    בהצלחה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אסטו

מיכל
    21/12/2010

תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו