מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כדורים ורשיון לאקדחא.פ21/12/2010
בעבר היה לי דכאון ו OCD קל ונטלתי פריזמה כשנה וקלונקס כשלושה חודשים.
לצערי אני נמצא במצב שאני צריך לחזור ולקחת פריזמה או תרופה אחרת באותו סגנון.
אני רוצה להוציא עוד כמה חודשים רשיון לאקדח ואני מודאג שהרופא משפחה יכתוב את זה באישור הרפואי ויסרבו לתת לי רשיון.
האם לקיחת תרופות כאלה מונע קבלת רשיון לאקדח?
האם יכולים לסרב לתת לי?
נ.ב. אני עושה שירות מילואים מלא כלוחם ולמרות שאמרתי את הכל לרופא הגדוד הוא אמר שזה לא מהווה בעיה לשרת כלוחם.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדורים ורשיון לאקדח - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור21/12/2010שלום, אני סבור שיחייבו אותך באישור פסיכיאטר ולפי זה יחליטו. תחת קלונקס, אשר מוריד תגובות, מרדים, יכול להוביל לפגיעה בקורדינציה, אני כרופא קרבי לשעבר, הייתי דואג שלוחם של הגדוד שלי , תחת טיפול בקלונקס לא ישתתף בפעילות מבצעית.
הנושא אינדיבידואלי, מחייב הערכה, בדיקה וכן זהירות. בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לתגובה
א21/12/2010קלונקס לקחתי לפני כשנתיים....
כרגע אני "נקי" כבר שנה מתרופות, אני פשוט אולי צריך לקחת שוב משהו לעזרה קטנה בחיים. לקחת קלונקס אני לא אחזור. השאלה היתה לגבי הרישום של קלונקס בעבר שלי ולגבי תרופת SSRI בהווה. אם עם זה יש בעיה כלשהיא??
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לתגובה - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור21/12/2010אם אתה במצב נפשי מאוזן וללא תופעות לוואי לטיפול אז אין שום בעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)