מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני לא יכולה יותר ,הצילו.נעה21/12/2010
בעלי חי על כדורים והמצב רק מחמיר מיום ליום ,אני מרגישה שכבר נמאס מהכול .
כמה אפשר להתמודד עם בעל שכזה .
איך יכול להיות ששום טיפול תרופתי ופסיכאטרי לא עוזר?
אולי הטיפול לא נכון ,מה אתם מצעים לי לפני שגם אני אהיה באותו מצב .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני לא יכולה יותר ,הצילו. - תגובה
ד''ר ירדן לוינסקי22/12/2010השאלה כללית מכדי שנוכל להתייחס ספציפית.
אם הטיפול לא מסייע יש לחזור לרופא או לפנות לרופא אחר לצורך התייעצות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתפרטי יותר ותלכי על עצת הרופא !!!!!
פוצי22/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעם הטיפול התרופתי המצב מחמיר
גול22/12/2010שלום לך,
המצב של בעלך מחמיר כל הזמן אפילו שהוא מקבל תרופות, ואני מאמין שמחליפים לא כדורים ותרופות כל הזמן בלי כל תועלת.
מהניסיון שלי עם התרופות שלעולם לא עזרו לי, אלא עשו לי תמיד החמרה והתדרדרות במצבי. התברר בסוף שאין לי בעייה חוץ מהתרופות. יום אחד אני מגיע לרופא בשם תופיק קראקרה מכפר עראבה מהצפון והוא מוציא אותי מהתרופות והיום אני חיי נורמלי מבלי כל כדור ובכלל בלי כל טיפול. הבעייה היתה מהטיפול הלא ראוי וסתם תרופות משגעות ולא מרפות מחלה שאנינה אלא עושים מחלה.
להתיעץ עם הרופא קראקרה לא מזיק מילי המצב של הבעל אנוש וקריתי ביותר.
בהצלחה ובריאות שלמה
גול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)