שלומי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלומי
    רמי
    25/12/2010

שלום !! רציתי לדעת בבקשה יש לי בן דוד בחור בסדר שעשה צבא שירות מלא והוא כיום בן 26 , אני מנסה לעזור לו , הוא ללא עבר פלילי ולמה אני אומר עבר פלילי כי לפני כמה זמן בפעם הראשונה בחיים שלו הוא הסתבך בפלילים, ומאז הוא כל הזמן אומר לי חבל שנכנסתי לתוך הצרה הזאת רציתי ללכת ללמוד ועכשיו אני לא יוכל ללכת ללמוד, יש לציין שהוא אף פעם בחיים שלו לא היה מעורב במשהו פלילי ושמתי לב שהוא נמצא במצב גרוע מאוד מאז המקרה הוא מרגיש שנהרסו לו החיים ,ואף אחד כבר לא יכול לעזור לו ,אני מפחד שלא יקרה לו משהו הוא נמצא במצב לא טוב בכלל ,הוא כבר לא צוחק כמו פעם ולא מדבר עם אף אחד כמעט ומסתגר בתוך עצמו ,הוא באמת לא מרגיש טוב אני מרגיש שהוא רק רוצה לנקות את השם שלו מהפלילי אבל אף אחד לא עוזר לו, מצבו לא טוב והוא לוקח כדורים פסיכאטרים רספונד אבל הוא עדיין לא מרגיש טוב אני מרגיש ששום דבר לא יעזור לו עד שלא ימחק העבר הפלילי שלו, אני מרגיש שהעזרה היחידה בשבילו שאם אפשר יהיה למחוק את העבר הפלילי שלו אבל אני לא חושב שאפשר למחוק עבר פלילי . מצבו לא טוב מה אפשר לעשות איתו ? תודה !!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלומי

הוספת תגובה

• למה לא עונים על שאלה !!

רמי
    26/12/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה לא עונים על שאלה !! - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    26/12/2010

ראשית מטפלים בנושא הנפשי, תרופות ושיחות. לביטול תיק פלילי זה רק על ידי בקשת חנינה מהנשיא, בהצלחה !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו