מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הי ...ליר25/12/2010
אני בת 19 ..מאז ומתמיד יש לי תחושות חזקות ביותר וגעגועים עזים לזמנים שלא היתי בהם בחיים ... אני יכולה לישמוע שיר משנות 90S או 80S או אפילו 60 או 20 כשאני קוראת ספר או רואה סרט או שומעת קליפ משנים כאלה אני מייד יכולה ליראות את עצמי בדמות אחרת באזור אחר באותו זמן באותה שנה חייה את אותם חיים שהיו נהוגים ... בחיי אני מרגישה תמיד ריקנית ועצובה יש לי חברים וחברות יש לי משפחה טובה ותנאי חיים יופי !! הערכה עצמית וביטחון לא עברתי טראומה ... חיים רגילים בכל זאת אני מפנטזת ימים ולילות איננני חייה כאן ועכשיו הבעיה שזה פוגם לי בתפקודי אינני יודעת אושר זה רודף אותי תמיד אני יכולה להימצות באזור מסוים להריח רייח מסוים ליראות שקיע צהריים או לילה ומייד להיתגעגע אבל בצורה עזה עד כדי דמעות למקום אחר שצץ בראשי אך יש לציין שמבחינת השכל הישר אני יודעת שמעולם לא היתי במקום הזה המקומות הגילאים האזורים בראשי מתשנים אך ... קשה להיפטר מזה מה זה ?? ממה זה נובע ?? יש לציין כי זה קורה בצורה עזהביותר אני בוכה ומתייפחת אני מרגישה כולי שייכת למקום אחר ולזמן אחר זה רודך אותי ואני מוצאת את עצמי בסופו של דבר ריקנית אינני יודעת מי אני ומה אני אוהבת התחום הריגשי שלי יבש ביותר אני חייה חיים בכאילו חיי האמיתיים הם בפנטזיה .. אני בוכה עם עצמי תמיד מתחת לסמיכה רוצה שהגעגעויים ההזויים האלה יפסיקו לשבש לי את החיים ואת התחום הריגשי בבקשה יש לכם רעיון עצה ?? ממזה זה נובע זה יכל לאפיין הפרעה נפשית ? כי הפסיכיאטר איבחן אצלי מחשבות שווא של יחס הם זה יכל להיות קשור ? אני התחלתי ליטול ריספרדון ליפני כ שבוע לערך מתי התרופה אמרוה להשפיע אני לא מרגישה שום השפעה .מצבי מידרדר מה זה כל הגעגויים האלה שהיו אצלי מאז ומתמיד את זה לא סיפרתי לפסיכיאטר האם זה קשור ??האם מחשבות שווא זאתמחלה נפשית אני נואשת לעזרה בבקשה עזרו לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי ... - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור26/12/2010מלי חסר מידע על מנת לתת תשובה יסודית, אין ספק שיש לך תחושת פיספוס בחיים הנוכחים ותחושת חוסר משמעות. את מספרת על מחשבות שווא , לא ברור מה התכנים ואיך הקשר לגעגועים לזמן אחר.באם אכן מדובר במחשבות שווא הטיפול אמור לעזור לך. בהצלחה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)