מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פיצול אישיות או הפרעת אישיות גבוליתטלי27/12/2010
שלום
יש לי חשש מזה כמה שנים שבעלי סובל מהפרעה כלשהי
זה מתבטא במצבי רוח קיצוניים בקללות והתפרצויות זעם
בשכחה של אותו אירוע או לחלופין הסתייגות ממנו
לעומת זאת הוא יכול להיות הכי רגיש בעולם
מצבי הרוח הקיצוניים שלו שמתבטאים בהטחות וקללות באים לידי ביטוי כאשר הוא אינו מקבל את שדרש
לעיתים הדברים שהוא דורש הם ציות לכלליו אשר אינם עומדים בגדר הנורמות ואף משפיעים לרעה על הסובבים אותו וגם על עצמו
השאלה היא איך אני מביאה אותו לפסיכיאטר שיאתר את הבעיה והוא יקבל את הטיפול המתאים לו
אני חייבת לציין כי מספר פעמים ניסיתי לרמוז לו שאולי ישנה בעיה והוא כמובן השתולל מכעס וטען שאני זו שלא נורמלית
אודה על תשובה
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאניה דפרסיה!
אלמוני פלוני28/12/2010האמת מה שאת מתארת כאן קרה בדיוק לאבא שלי ..אותו הדבר.
לפי דעתי זאת התחלה של מאניה דפרסיה
את יכולה לקרוא על זה בגוגל..
בד"כ את לא יכולה להביא את החולים במחלה לפסיכיאטר..
הדרך היחידה להביא אותם זה אשפוז בכפייה..
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאניה דפרסיה! - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור28/12/2010אם יש שיכחה ובילבול, הייתי ממליץ להתחיל עם נוירולוג ולישלול סוג של אפילפסיה ( טמפורלית, PARTIAL COMPLEX ) לאחר מכן יעוץ פסיכיאטר.בהצלחה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)