מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נוראדרנלין מוגבר וויפאקס XRיאיר27/12/2010
שלום.גילי הוא 26 בריא ללא מחלות.
מזה כמה שנים שאני סובל מתופעה של "קפיצות" שרירים בכל הגוף.
מן התכווצויות חזקות לא רצוניות של השרירים שניתן לראות בעין ותחושה תמידית של "לא רגוע".
נבדקתי בבדיקות דם מלאות כולל בדיקות נוירולוגיות EMG ו-EEG והכל יצא תקין.
בבדיקה אצל נוירולוג בכיר ופסיכיאטר נאמר לי כי אני סובל מהבעיה על רקע של עודף אדרנלין ונוראדרנלין מוגבר כנראה של תופעות חרדה והמליץ על ציפרלקס במינון מרבי.
לקחתי כמה חודשים וזה לא עזר ואף החמיר את הבעיה.
ביעוץ חוזר אצל רופא המשפחה הוחלפה התרופה ל- "ויפאקס XR150".
הבנתי שהויאפקס הוא מגביר נוראדרנלין שגם כך גבוה ומוגבר אצלי.
מדוע הומלץ על תרופה זו???
אציין שאני לוקח כבר חודשיים את הויפאקס ללא שיפור מובהק בתופעה או בהרגשה.
אני חושש שעלייה במינון הויפאקס ל-225 מ"ג תגביר עוד יותר נוראדנלין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נוראדרנלין מוגבר וויפאקס XR - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור28/12/2010למה הוא מעלה את המינון, זה שאלה אל הרופא עצמו, לגבי החשש שעליה במינון וויפאקס יעלה נוראדרנלין, אכן חשש מוצדק !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)