שילוב תרופות..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שילוב תרופות..
    חן
    27/12/2010

שלום,
    אני לוקח ציפרלקס לחרדות.ואני פניתי לרופא נוירולוגיה בגלל כאבי ראש שיש לי.והוא הבחין אצלי מיד שיש לי מיגרנות.לשם כך הוא נתן לי לקחת תרופה למניעת המיגרנה בשם "טופיתרים" ועוד תרופה שבזמן שמתחיל לי המיגרנה אני צריך לקחת ושמה של התרופה היא "סומטרידקס" שאלתי אותה אם יש אינטרקציה בין הכדורים האלה לציפרלקס והיא אמרה לי שיש אינטרקציה קלה אבל אין אם זה שוב בעיה..
    עכשיו בתור פסיכיאטרים מה אתם חושבים על השילוב הזה,האם כן אפשר לשלב בינהם,לא כדאי..?
    אשמח לקבל תשובה בהקדם.
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שילוב תרופות..

הוספת תגובה

• שכחתי להוסיף..

חן
    27/12/2010

אני לוקח 10 מילגרם של ציפרלקס והכדור של סומטריקס הוא 50 מילגרם. ואני בן 18 וחצי..אם זה משנה הפרטים האלה אז הוספתי..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שכחתי להוסיף.. - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    28/12/2010

ציפרלקס + סומטרידקס = לא מומלץ, עלול להוביל לתופעות לוואי קשות, כגון סינדרום סרוטונין.
    לגבי טופיטרים ( TOPAMAX ) כטיפול מניעתי למיגרנה , אין שום בעיה.
    ( סומטרידקס - עובד כאגוניסט לקולטנים סרוטונרגים, גורם להתכווצות כלי דם, אפקט מיצטבר עם ציפרלקס ובכך גורם לתופעות לוואי, ניתן לישקול, ביעוץ נוירולוג ופסיכיאטר מטפל, בזמן התקף מיגרנה , להפסיק זמני ציפרלקס או להפחית מינון, לפי שיקול רופא מטפל)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו