לא נהנת מדברים ...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא נהנת מדברים ...
    ליר
    29/12/2010

שלום אני בת 15 וחצי כשהיתי קטנה אני זוכרת את עצמי אוהבת מאוד חומריות זה בטבתא בכך שאהבתי נורא ואספתי נרות ריחניים ודברים יפים לחדר התלהבתי מבגדים ועוד כל מיני דברים שיפו לי את החדר אך עם השנים ללא שקרה ארוע מיוחד שאוכל לקשר ... לא זכורה לי נקודת זמן מיוחדת או גורם מיוחד שהובילו למדרון תלול שבו ירד לי החשק לגמריי בדברים חומריים ללא קשר לאמונה מיסטית אני פשוט בצורה דרסטית לא אוהבת בכלל דברים חומריים שום דבר למשל ליופי לחדר כל דבר שאין בו שימוש מיוחד מעלה לי שאלות כמו "מה אני ייעשה איתו " "מה יהיו המשך החיים שלו לאן ילך אחרי שאתן אותו ולמי " בראשי אני רוצה חדר רייק מדברים שיהיו בו רק דבריים שימושיים אני לא יכולה להבין אנשים שיש להם בית פאר זה מבחיל אותי אני אוהבת דברים פשוטים אך זה גורם לי ..
    ליזרוק כל דברר ממש כל דבר שאין לי בו שימוש כל דבר יפה כלבגד שאולייי אלבש אם אני לא לובשת אני זורקת מייד אני חותכת סלט אני זורקת תמיד את רוב החלק שבו גם אם הוא אכיל סתם כי לא באלי לחתוך אותו יש לי נטייה להיפטר מדברים וליזרוק אותם בלי לחשוב יותר מידי וזה קורה אצלי כל הזמן כדרך ניקיון וכדרך בחיים .. יש לציין שאני מדוכאת הרבה מאוד זמן אולי זה קשור ?? הרבה דברים ניראה לי שאין בהם טעם מה זאת התופעה שאני זורקת כל דבר וכשאני רוצה להיתגנדר ולהיראות יפה [לא קשור להגינה ] מייד יש בי תחושה מוזרה ששוב אני שואלת את עצמי "בישביל מה " היתי שמחה ליראות הסבר או תאוריה למצב מה מוביל ולמה מה כידי לעשות כדי לשנות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא נהנת מדברים ...

הוספת תגובה

• לא נהנת מדברים ... - תגובה

ד''ר ירדן לוינסקי
    30/12/2010

חוסר הנאה וחוסר עניין הם סימפטומים מוכרים של דיכאון. הדרך להבין יותר טוב את המצב היא לפנות לפסיכולוג עם התמחות בגיל הנוער כדי להבין יותר טוב את הדברים שעוברים עלייך ואם יש צורך בהתערבות נוספת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו