שאלה חשובה..בבקשה עזרה...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה..בבקשה עזרה...
    ששה
    31/12/2010

שלום רב רציתי בבקשה לשאול בקשר לאח שלי:
    קצת רקע: לפני כשנה אימי נפתרה ואבי נפטר לפני 10 שנים ואח שלי גר לבד בבית של אמא שלי ז"ל. אנחנו רק שני אחים.
    אז ככה, יש לאחי מספר בעיות:

הדבר הראשון העיקרי והבולט ביותר זה שהוא כל הזמן משקר אפילו בנוגע לסתם דברים שהוא ממציא שלא היו ולא נבראו.וכשתופסים אותו הוא הופך את זה כאילו שאנחנו הבנו לא נכון.
    הדבר השני הוא שיש לו כל מיניי חרדות שונות ומשונות שיכול להיות שנובעות ממותה של אימי.
    בנוסף לכך ועל זה בעיקר רציתי לשאול הוא כל כמה ימים אומר שכואב לו מקום אחר בגוף ומיד רץ למיון בבית החולים אם הוא שומע שאחד מהחברים שלו או מבני המשפחה חולה אחריי מספר ימים פתאום גם לו יש את אותו הדבר לדוגמא אם חבר שלו שבר רגל אחרי יומיים פתאום גם לו כואבת הרגל והוא רץ מיד למיון ששם כמובן שלא מוצאים שום דבר.
    אני כבר לא יודעת אם זה חלק מהשקרים שלו או שהוא באמת מאמין בזה שכואב לו.
    דיברתי איתו על עניין השקרים מספר פעמים והוא מבטיח להפסיק לשקר ואז הוא שוב משקר בלי סוף ואני לא רוצה לריב איתו אז אני מתעלמת.

כמו שציינתי בהתחלה אנחנו דיי לבד ואני חסרת אונים בנוגע אליו מצד אחד הוא ממש מיאש אותי עם השקרים שלו ומצד שני אני לא יכולה להשאיר אותו לבד .
    אשמח מאוד לחוות דעתך.
    האם יכול להיות שפשוט מדובר במחלת נפש ???? מה אפשר לעשות???
    אודה לך מאוד על תשובתך יום נעים ושבת שלום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה..בבקשה עזרה...

הוספת תגובה

• שאלה חשובה..בבקשה עזרה... - תגובה

ד''ר ירדן לוינסקי
    02/01/2011

יתכן שמדובר בהפרעת חרדה או בהפרעת אישיות. כמובן שאי אפשר לקבוע ללא אבחון מדוייק יותר ועל כן רצוי לפנות לאיש מקצוע שאכן יבצע אבחון ויציע לכם דרכי התמודדות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו