דיכאון קשה...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיכאון קשה...
    ליר
    03/01/2011

שלום אני בת 18 כבר כמה שנים שאני כמו רובוט לא נהנת מדברים כועסת שכחתי כבר איך זה להיות מאושרת או שמחה או מתלהבת או רוצה איבדתי את עצמי עקב מחלה נפשית שהתגלתה אצלי הפסיכיאטר נתן לי ריספרדל אני נוטלת כבר שלושה שבועות בקביעות כמו שאמר לי אך זה לא עוזר לי הפסיכיאטר נתן לי קלונקס ועוד מציין שמתמכרים לזה אני לגמריי סולדת מהכדור הזה אני נוטלת אותו כפי שהורה לי הפסיכיאטר אך הדבר היחיד שהוא עושה הכדור הזה משתק אותי כל היום אני עייפה זה מוסיף לעצבים שלייי אני לא מרגישה מאושרתת רע לייי רע לי כל כך מצבי הרוח שלי מתעתעים בי עד שכשנידמה לי שיצאתי מהיאוש לרגע אני כועסת כי זה מייד נעלם לרוב אני כועסת ומרגישה שיעמום עמוקק אני חושבת שאין טען לכלוםםםםם ולא מבינה את תפקידי פה בעולם אינני חושבת על אופציה של להיתאבד אך אני שקועע בביצה של דיכאון ולא יודעת כייצד לצאת שאלתי מה עושים כדי שיהי לי טעם לחיים והאם כשאפנה אל הפסיכיאטר שוב הוא יכל לתת לי כדור שמפריש מצב רוח טוב אבל בצורה יציבה יותר שיותר יאזן אותי כי כל כך רע ליי כל כך רוצה לעזור לי ולא יודעת איך אנה עזרו לייי קצת תקווה קצת אופטימיות ליפני שאהבד גם אותן לחלוטין ]= אני רוצה להפסיק עם הקלונקס הזה בא לי להקיא ממנו הוא מעייף אותי ומדכא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיכאון קשה...

הוספת תגובה

• דיכאון קשה... - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    04/01/2011

היי לימור, יש צורך לברר את האבחנה, אם מדובר בהפרעה סכיזואפקטיבית, יש צורך להוסיף מייצב מצב רוח ולאחר מכן נוגד דיכאון. תנסי לברר מול הרופא המטפל את האבחנה ואת התוכנית הטיפולית.
    יש לברר מול רופא משפחה, מצב הגופני, תיפקוד בלוטת התריס, בדיקות דם ושתן, ניתן להוסיף וויטאמינים, במיוחד B קומפלקס וחומצה פולית, מומלץ לנסות לצאת להליכות, לנסות לשבת ולהיחשף לשמש ( לא בשיא החום) - יכול לתרום לשיפור המצב רוח ( שמש מעלה ריכוז סרוטונין, חוסר שמש ואור מוביל לדיכאון) . בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו