מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדהשולי04/01/2011
התחלתי טיפול בציפרלקס בהמלצת רופאת משפחה בעקבןת בעיות של מעי רגיז חוסר תיאבון טוטלי, ולחצים, שינויים במצב הרוח.
בשבוע הראשון הרגשתי גלי חום קשים שהגוף שורף לי, נדודי שינה סיוטים, צמרמורות וחוסר תיאבון, אח"כ התאזנתי והרגשתי מצוין.תיאבון בריא למרות שאני עדיין לחוצה. לאחר חודש וחצי התחיל שוב חוסר תיאבון, ונוסף לזה גלי חום ונדודי שינה. האם הכדור אינו עוזר? האם צריך להגביר מינון?
אני נואשת, החיים שלי מתהפכים כל פעם.
חשוב לציין שבהתחלה לקחתי את הכדור על הבוקר ובשבועיים אחרונים לא הקפדתי על שעה סדירה, האם זה קשור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדה - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור05/01/2011התיאור בשבוע הראשון הגיוני ומתאים, במיוחד אם מתחילים בכדור שלם ולא חציי.
ציפרלקס עובד ( זמן מחצית החיים) למשך כ 24 שעות, לכן יש להקפיד על זמן קבוע של נטיל., באם לא , יכול להיווצר זמנים של "חפיפה" ופיקים של ריכוז יחסית גבוה שיוביל לתופעות לוואי כמו בהתחלה. חובה להקפיד על זמן קבוע, לא בדקות אך בטווחים צמודים, לדוגמה , בין 8 ל -9 בבוקר, אך לא מעבר לכך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)