חרדה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדה
    שולי
    04/01/2011

התחלתי טיפול בציפרלקס בהמלצת רופאת משפחה בעקבןת בעיות של מעי רגיז חוסר תיאבון טוטלי, ולחצים, שינויים במצב הרוח.
    בשבוע הראשון הרגשתי גלי חום קשים שהגוף שורף לי, נדודי שינה סיוטים, צמרמורות וחוסר תיאבון, אח"כ התאזנתי והרגשתי מצוין.תיאבון בריא למרות שאני עדיין לחוצה. לאחר חודש וחצי התחיל שוב חוסר תיאבון, ונוסף לזה גלי חום ונדודי שינה. האם הכדור אינו עוזר? האם צריך להגביר מינון?
    אני נואשת, החיים שלי מתהפכים כל פעם.
    חשוב לציין שבהתחלה לקחתי את הכדור על הבוקר ובשבועיים אחרונים לא הקפדתי על שעה סדירה, האם זה קשור?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדה

הוספת תגובה

• חרדה - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    05/01/2011

התיאור בשבוע הראשון הגיוני ומתאים, במיוחד אם מתחילים בכדור שלם ולא חציי.
    ציפרלקס עובד ( זמן מחצית החיים) למשך כ 24 שעות, לכן יש להקפיד על זמן קבוע של נטיל., באם לא , יכול להיווצר זמנים של "חפיפה" ופיקים של ריכוז יחסית גבוה שיוביל לתופעות לוואי כמו בהתחלה. חובה להקפיד על זמן קבוע, לא בדקות אך בטווחים צמודים, לדוגמה , בין 8 ל -9 בבוקר, אך לא מעבר לכך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו