היי דוקטור,

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי דוקטור,
    אנונימי
    04/01/2011

האם זה בסדר שאני יכול לשמוע ולראות דברים בדמיון(כלומר לא לראות בעיניים,ולא לשמוע באוזניים,אבל אני יכול לדמיין עכשיו דברים,שירים,בכי,כעס מה שרק עולה על רוחי,האם זה בסדר,כי אני מרגיש כאילו אני שומע אותם אבל לא באוזניים בדמיון?)?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי דוקטור,

הוספת תגובה

• היי דוקטור, - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    05/01/2011

כל עוד אתה יודע שזה דמיוני ולא אמיתי ומסוגל להפריד זאת מהמציאות, ללא שום השפעה עליך וסבל מכך, זה נחשב בגדר הנורמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה...רק

אנונימי
    05/01/2011

אני לא מבין...אני יודע שזה דמיוני שזה אני עושה ויכול להפריד את זה מהמציאות,אך בתוך תוכי אני מרגיש הרגשה רעה כזאת....כמו פחד....ואני לא מבין למה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה...רק - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    06/01/2011

אם יש תחושה רעה ופחד- מומלץ לפנות לבדיקה פסיכיאטרית. בהצלחה !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כיצד נעשית הבדיקה הפסיכיאטרית?וגם

אנונימי
    06/01/2011

האם בחרדה ממשהו יכולים להרגיש רע ופתאום שחלק מהסימפטומים יופיעו(למשל אני חרד מסכיזופרניה,ובגלל שאני חרד מזה וקראתי על זה אז כאילו מופיעים לי חלק מהתסמינים,אבל רק בגלל החרדה...כי עובדה שעד לפני פחות משבועיים לא היה לי כלום,ואז זה עבר לשבוע וחזר לפני 4 ימים)?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו