מנותקת מעצמי ..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מנותקת מעצמי ..
    ליר
    05/01/2011

לא מזמן כתבתי לכם ..... הפסקתי עם הקלונקס שגרם לי הרגשה איומה לקחתי אותו במשך יומיים כל יום כדור של חצי מיליגרם אני גם לוקחת כבר כמה שבועות ריספרדל האמת הפסקתי עם הקלונקס שגרם לי עייפות והרגשה רעה מאוד אך אני יומיים אחרי זה כבר אני ממשיכה בעיקביות עם הריספרדל אך אני רועדת קצת בידיים לא מצליחה ליכתוב אני זזה כל הזמן אין לי סבלנות לכלום מרגישה רייקנות עצבנות יתרלא מצליחה לעשות כלום לא לנוח ולא להירגע גם מצב הפרנויות אצלי שבעקבותיו אני נוטלת ריספרדל לא השתפר לאחר כמה שבועות רצופים ועיקביים הריכוז שלי על הפניםםם מעולם לא היה לי כזה ריכוז מטומטם אני לא מצליחה להיתרכז טיפה אני עצבנית וריקנית

האם זה בגלל הריספרדל ?? כל התופעות האלו מדוע הן קורות הוא אמרו לעזור לי

האם זה אמור לחלוף באיזה שהוא שלב ? מה יעזור לי בכך שזה יחלוף אני ממש מתה .. לא מרגישה כלום

אולי כידי לי להפסיק עם הריספרדל ?ליפני שאלך לפסיכיאטר שוב .. אני רוצה חוות דעת מכם תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מנותקת מעצמי ..

הוספת תגובה

• מרחפת ומנותקת

טליה
    15/06/2014

בסד
    שלום וברכה,
    אני מטופלת כ11 שנים בכדור פקסט 20 מ"ג,בעקבות התקפי חרדה.לפניכחודש,חלה הדרדרות במצבי,שאפיינה דיכאון,עייפות רבה וחוסר מוטיבציה.רופאת המשפחה המלעצה לעחות מינון ל40מ"ג בהדרגה,וכך פעלתי.העחתי הכדור והרגשתי נורא.חוסרשקט בעניים, חרדה איומה עד כדי אי יכולת לצאת מהבית,וייאוש עצום.לאחר שיחה חוזרת עם הפסיכיאטרית,הוחלט להקטין המינון ל-30מג.
    עברושבועיים,ואיני רואה כל שינוי.עדיין סובלת מריחוף,חוסר איזון מנטלי, התנתקות מהגוף והתקפי חרדה לא קלים.
    מה דעתכם???איך עליי להמשיך? אני עומדת בצומת דרכים ענקית וברכב שלי ניגמרכבר הדלק.אנא,תנו לי כיוון.תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מנותקת מעצמי .. - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    05/01/2011

ראשית לא להפסיק טיפול ללא אישור רופא מטפל, את מתארת מצב היכול להיות כתוצאה מתופעות לוואי של הטיפול וכן בו בזמן ייתכן אי שקט על רקע המחלה הבסיסית. צריך לחזור בהקדם לרופא המטפל ולדווחו על כך, יש לשקול תוספת טיפול נגד תופעות לוואי.בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו