ריטלין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ריטלין
    אבי
    05/01/2011

שלום אני מאובחן עם בעיות קשב וריכוז.נתנו לי מרשם לריטלין. יש לי עוד מעט מבחן ממש חשוב ואני רוצה לקחת את הריטלין לפני,השאלה שלי היא האם הריטלין פועל מיידית ואני יכול לקחת אותו בבוקר שלפני הבחינה או שאני צריך להתחיל טיפול כמה ימים לפני ולקחת כל יום עד הבחינה..במידה והוא פועל מיידית אנא המליצו לי כמה שעות לפני הבחינה לקחת אותו ובאיזה אופן(עם האוכל או בלי)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ריטלין

הוספת תגובה

• ריטלין - תגובה

ד''ר ירדן לוינסקי
    05/01/2011

ריטלין פועל באופן מיידי אולם מומלץ לקחת אותו במשך מספר ימים על מנת להתרגל לכדור והשפעותיו.
    את הכדור של ריטלין רגיל כדאי לקחת כחצי שעה לפני שצריך את השפעתו, לאחר אכילת קצת מזון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמה כדורי ריטלין ביום?

ירדן
    25/01/2011

שמי ירדן ואני תלמידת תיכון ,אני לוקחת באופן קבוע ריטלין של 20 מ"ג. לאחרונה החלה תקופת המבחנים ואני זקוקה לכדור ריטלין נוסף כדי ללמוד למבחנים לאחר שעות בית הספר .האים אפשרי לקחת יותר מכדור אחד ביום?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו