מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הרגשה רעהאנונימית05/01/2011
אני כל הזמן מרגישה כאילו שמשהו חסר לי החיים.
אני לא מצליחה להיות שמחה או עצובה לאורך זמן רב,
אני מרגישה שאין טעם לכלום.
אני חייבת לציין שבעבר סבלתי מדכאונות ונטיות אובדניות אבל זה לא מה שעובר עלי כרגע.
אני מרגישה כאילו נמאס לי מהכל, אין כוח לכלום, כאילו נתקעתי בתוך מצב של שעמום תמידי,
כאילו אין סיבה להיות שמח או סיבה להיות עצוב, אין טעם לכעוס או לצחוק, אין סיבה לכלום.
אין משמעות לשום דבר.
אני רק בת 18.
המצב הזה נמשך כשנה.
האם זה תסמינים של מחלת נפש כלשהי?
אני לא חושבת שניתן לטפל במצב דרך שיחות עם פסיכולוג.
אבל הרעיון לקחת תרופות כדי ליצור מצב של שמחה לא אמיתית לא מלהיב אותי.
מה קורה לי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי ....
ליר05/01/2011גם אני רק בת 18 אני נורא מזדהה איתך ונורא מבינה החוסר שקט הסערה הפנימית מציפה ואפילו אין לה על מה החיים ניראים כל כך חסרי משמעות וכל כך משעממים את מסתכלת לך דרך החלוןן ולא מבינה לאן אנשים הולכים או לאן חוזרים וכל סיטואציה לה את נקלעת כל כך מנותקת מעולם הרגשות שלך ומותירה אותך ריקה חסרת קול וכל משמעות .... אני מנסה ליבכות מהמצב שלי ולא מצליחה מנסה ליכעוס על זה ולא מצליחה נותרת כל כך לבד ואבודה בעולם ענק וחשוך ....... נכון שכל אחד והבעיה שלו אבל גם אני עוברת דבר די דומחה למה שתיארת את לא לבד .... למרות שזה סבל איום ונורא ...כמבון שהעצות שאתן לך לא יהיו תחליף למה שפסיכיאטר מומחה ייעץ לך אך אני יכולה ליתמוך בך ולהציע לך לעבוד במשו דינמי ופעלתני מול חברה לילמוד משו שאת אוהבת לקחת קורס במשו שמענין אותך ואם שיחות לא עוזרות את יכולה ליפנות לפסיכיאטר דרך קופת חולים לא עולה כסף הוא יכל לתת לך כדור שיחבר אותך לפה ויתן לך מצב רוח יש תרופות מעכבות סרטונין שמעלות מצב רוח ונותנות טעם לחיים צתוכלי לשנות את סדר היום שלך לדברים יותר מתשנים ודינמיים וגם בחיי החברה שלך כך שלא יהיה משעמם אני מאחלת לך כל טוב [=
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבקשת להגיב..
אנונימית07/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרגשה רעה - תגובה
ד''ר ירדן לוינסקי08/01/2011יתכן שהתחושה שלך קשורה לדיכאון, אך יתכן שהיא קשורה לאירועי חיים, למבנה האישיות והדרך שבה את מתבוננת בעולם סביבך. לכן הדרך להתקדם היא לפנות לאיש / אשת מקצוע ולקבוע פגישה מעמיקה שבה תדונות במה שקורה לך ובאפשרויות ההתמודדות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרגשה רעה - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור09/01/2011הפרעה נפשית= סבל ממושך ופגיעה בתיפקוד( החברתי, תעסוקתי, אקדמי)
לדעתי הטיפול האמיתי רק בשיחות, פסיכותרפיה, פסיכיאטר או פסיכולוג קליני.
תרופות אכן יכולות לעזור. בהצלחה !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)